Férfiak, külsőre átlagos vagy átlagon felüli a
feleségetek?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki elvett egy "bombanőt" vagy a többség az átlagos magyar nőket választja? Én férfi vagyok, de nagyon ritkán látok olyat az utcán, mikor egy hapsi egy feltűnően szép, modell alkatú terhes nővel, vagy gyerekei anyjával sétálgat.
Nézd, ha itt valaki olyan választ ír, hogy átlag feletti a felesége, azt feltehetőleg nem hiszik el, vagy a csúnya és irigy nők lepontozzák a válaszát (mint most az enyémet is)
Én egy nagyon szép nőt vettem feleségül 25 éve, bomba alakkal, csodálatos tánctudással, nem mellékesen egy közgáz diplomával. A mai napig regénybe illő a kapcsolatunk.
2012. dec. 31. 14:26
2/22 anonim válasza:
Kinek mi a bomba alak?
Mert, ha mások szemével nézzük ocsmány a feleségem, mert kövér és tele van tetoválva a teste, nekem meg maga a mennyország, imádom, így gyönyörű,.
2012. dec. 31. 14:28
3/22 anonim válasza:
Én meg pont arra gondoltam, hogy az öcsém bombanő felesége hány de hány pasinak nem tetszik a baráti körünkben! :) Jó nő, nagyon is, de beszélgetni lehetetlen vele (buta, sötét és rosszindulatú). Ritka az mikor a bombanőhöz egy igazi női belső társul.
2012. dec. 31. 14:30
4/22 anonim válasza:
Az emberek többsége nagyon bombának találja a saját feleségét, különben miért vette volna el?:) A férjem pl. azt mondja most, h terhesen vagyok a legszebb, rá se néz más nőre. Ugye elfogult a szerelem miatt, de én tudom,h más pasik nem szoktak annyira megnézni, ergo nem vok bomba, főleg most ekkora hassal. Szerintem ne a férjeket kérdezd, hanem úgy általában, h mi a véleményük az embereknek, ők is ritkán látnak bomba feleséget, mint te?
2012. dec. 31. 14:37
5/22 anonim válasza:
En ezt elmondhatom, a parom nemreg fejezte be a modellkedest es par napja leszolitotta az utcan egy szinesziskola vezetoje hogy szivesen dolgozna vele, bar sajnos ez mar nem fer bele az idejebe.
2012. dec. 31. 14:37
6/22 anonim válasza:
nekem is kövér a feleségem. (több mint 140kg) szerintem bomba csaj. helyes , szép kerek arc, szép fenék ....hmmm. sütni , főzni IGEN JÓL tud.
2012. dec. 31. 14:40
7/22 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért, de hogy lehet szép feneke egy 140 kg-os nőnek...?
2012. dec. 31. 14:52
8/22 anonim válasza:
Bármennyire szeret valaki valakit azért 150kg nehogy már bomba nőnek legyen titulálva :D
2012. dec. 31. 14:53
9/22 anonim válasza:
Bármennyire szeret valaki valakit azért 150kg nehogy már bomba nőnek legyen titulálva :D
pedig de!
2012. dec. 31. 14:59
10/22 anonim válasza:
14:59 akkor neked igen csak sajatos elkepzeleseid vannak a "bomba no" kifejezesrol.
Amugy eszrevettetek hogy jotttek az elhanyagolt haziasszonyok es jol lepontoztak mindenkit? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!