Férfiak, külsőre átlagos vagy átlagon felüli a feleségetek?
#11 - szerintem amiket linkeltél, inkább a 200 felé közelítenek, bár sok múlik a magasságon is.
Ők tényleg 140 kg körül vannak.
Direkt 140-150 kilósakat kerestem, tehát nem.
(Igazából angol oldalakon, kb 300 fonttal számolva (140-145 kg)
egy 140kg-os nőből, már 2 másik is kijön..
meg hát a klasszikus... "ott hajtogatsz rá p*nát ahol akarsz"
"a fehéres , nem teljes alakos , de az is jó"
A szemüveged kevésbé, mert ott egy vékony nőt öltöztettek be "kövér ruhába".
nagyon nagy a szórás. van amikor én is elképedek, h OMG, ezt a nőt kinek volt gusztusa megszekszualizálni??? :) ott van mellette a pár éves gyereke, tehát sztem 4-5 évvel ezelőtt sem volt sokkal szebb a mostani állapotnál.
van amikor meg nézek, h azta, mennyire csinos csajszi, és már anyuka! na de pont nekik vannak többségében a legvisszataszítóbb pasijaik. külsőre.
bármilyen külsejű embert is látok, mindig megpróbálom elképzelni, h milyen személyisége lehet.
volt régen a környéken egy nagyon kis előnytelen külsejű lány, és a legnagyobb álompasi járt vele. emlékszem, minden ismerős kiscsaj bele volt esve Gergőbe. :)
aztán kiderült, h a fiatalember nem egy nagy szám agyilag, a lány sokkal jobbat érdemel, akárhogy is néz ki. szerencsére megtalálta az igazit azóta, és nagyon boldog :)
"Direkt 140-150 kilósakat kerestem, tehát nem.
(Igazából angol oldalakon, kb 300 fonttal számolva (140-145 kg)"
És ez egy férfinak hátrány? :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!