Anyámék nem engednek semmit és ebből nekem egyszerűen elegem van.16 éves vagyok és minden átlagos embert pl haverokat is elengednek így ilyen ott alvós buliba. Mit tegyek?
Hát ha igy néznél ki, akkor én sem mennék veled végig az utcán.
Normálisnak tartom, ha a szülő védi a gyerekét. Bár én simán elengedtem a 16 éves fiamat, igaz ez nem most volt, hanem 15 éve.
Ilyen hajjal én sem engednélek az utcára, ne haragudj... Majd ha elköltözöl, azt csinálsz magaddal, amit akarsz. De egyeslőre az ő házukban élsz, ők tartanak el, etetnek, ruháznak, taníttatnak és állják a költségeid.
Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy ezt most nem engedik...
Fuck it we are young, nem de?
Én akkor szégyellném a lányom ha egy undorító plázapunci lenne, vagy ha a fiam egy csőnadrágos rózsaszín pólós pénziszráncigáló cicafiú lenne, pedig semmi bajom a melegekkel.:] puszi
off: Dehát 16 éves! Ti milyenek voltatok abban a korban?
on: Nem tudsz mit tenni, ha ilyenek, hát ilyenek, még an egy ötletem, hogy el is szökhetsz de nem tudom megoldható-e.
óóóóó, menjetek már a fenébe légyszíves!
a srác egy normális kamasz, aki egy kicsit lázad.
ennyi idősen nekem is volt piros hajam, acélbetkós bakancsom, hülye stílusom :) ma meg csak nevetek, h milyen murisan nézhettem ki. de minden más kortársam is, mert együtt csináltuk az ilyen ökörségeket. sőt! barátnőm anyuja nagy punk volt régen, a fiatalkori fotóin együtt röhögünk :)
anyám persze anno csak szörnyülködött, meg a kolléganőinek nyomta az aggodalmat, h OMG, hogy néz ki a kicsi lányom. az idősebb nőcik megnyugtatták, h az ő lányuk is halálfejes pólóban meg bakancsban járt, de kinőtte mindenki :)
istenem, hát mikor legyen őrült, ha nem most?!
ameddig normálisan tanul, tiszteli a szüleit, nem bankautomatának nézi őket, addig hadd legyen már egy kis stílusa.
mondd az ősöknek, h takarítasz, mosogatsz, ötösre írod a matekot, csak hadd mehess el egy ilyen buliba.
ne igyál sokat, ne nekik kelljen érted menniük, és a mentő se vigyen el, utána már nem lesz gond. csak bizonyíts, h tudsz viselkedni, ismered a határokat, és szeretnél a haverokkal kicsit együtt lenni, mert ez igenis fontos tinikorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!