Nálatok milyen egy átlagos este, ahol még nincs gyerek?
Mi szerencsére viszonylag sok időt töltünk együtt, nálam ez a megfelelési kényszer nem annyira van jelen. Már szinte természetes minden mozdulat. Én inkább akkor érzem magamat feszültnek, ha nincs velem. Amikor itt van, akkor valami hihetetlen nyugodtság lesz úrrá rajtam. Akkor érzem magamat igazán jól, megvan a lelki béke, nem tudom megmagyarázni.
Én inkább mindig kedveskedni szeretnék neki valami aprósággal és akkor érzem magamat furán, ha hirtelen nem jut eszembe semmi.
A gyerek előtt :-) ilyenkor elmentünk valahová barátokkal, kollégákkal.
Ha itthon voltunk, összebújva filmet néztünk, forró csokit ittunk, közös fürdés, zuhanyzás...szép is volt :-))
Hazaérünk, akkor beszélgetünk (mikor találkozunk, be nem áll a szánk, annyit mesélünk minden nap), közben együtt vacsit csinálunk. Ha én érek haza hamarabb, akkor van, hogy megcsinálom előre.
Ha ettünk, olykor felbontunk egy bort, aztán még egy kis beszélgetés, és attól függően, hogy mennyi időnk van, filmnézés és/vagy szeretkezés.
Ha nagyon fáradtak vagyunk, akkor a program módosul, nincs vacsikészítés, csak sajt+kenyér+bor és csak heverünk összebújva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!