Ismertek olyan part, ahol a no nagyon kover vagy nagyon csunya, a ferje/baratja meg normal testalkatu, teljesen atlagos vagy jokepu pasi es imadja a feleseget? Van ilyen?
Én két olyan párt is ismerek, ahol a férfi hihetetlenül jóképű, jó testű, a feleségek azonban nem.
Az egyik feleséggel csak annyi a baj, hogy felszedett vagy 30 kilót magára, amúgy az arca átlagos, de ha mosolyog, egészen vonzó, és szép a szeme.
Persze azt, hogy tényleg imádja-e a feleségét, csak ők tudják. A külvilágnak ezt mutatják, de én nem hiszem el, hogy a férj ne vágyná vissza a feleség régi testét. Már csak azért sem, mert állandóan diétázik az asszony, meg fogyasztó kezelésekre jár (pl. testtekercselés), tehát ő is szeretne megszabadulni a feleslegtől, csak épp a mozgásra nem tudja rávenni magát.
A másik feleség átlagos arcú lenne, ha nem lenne iszonyú görbe orra, igazi kampós. De ez nem zavarja a férjet, imádja a feleségét. Amúgy lenne pénzük megcsináltatni az orrát, de ezek szerint nem tartják fontosnak.
Igen ismerek..:)magunkat:)
A párom egy igazi dögös,jóképű és jótestű férfi..megfordulnak utána a nők és sok férfi is megbámulja:)komolyan:)
Jómagam 1 éve szültem és felszedtem vagy 20kg-t...amit eddig még nem nagyon próbáltam meg leadni.
Előtte csinos voltam,most a párom szerint arányosan telt vagyok és imádja minden dkg-mat ezt nem a külvilág felé mutatja,hanem nekem...érzem ,hogy igy i imád engem!
Igaz,hogy szép az arcom,szép hosszú ,göndör a hajam és mindig nagyon ápolt vagyok.
De én most úgy érzem,hogy hozzá képest elbújhatok:S
Valamiért nem vitt rá a lélek,hogy nekifogjak tenni magamért ,pedig régebben futottam km-eket,tornáztam stb.
Elkényelmesedtem..bár egyre elégedetlenebb vagyok magammal és ennek az eredménye lesz majd a változás..:)
Én nem vagyok egy világszépe, de igyekszem magamból kihozni a lehetőségekhez képest a legjobbat. A barátom számomra jó pasi, de ha valósághűen nézzük, inkább átlagos. Akik eddig írtak, igazuk van, hogy nem reménykedni kell abban, hogy majd meglátja valaki a belső szépet, hanem igenis, kell erőfeszítéseket tenni.
Akik jó pasik és imádják a teltebb feleségeiket, lehet, hogy nem olyan testalkattal jöttek össze. Például Pierce Brosnan imádja a gömbölyű feleségét, akit szeretnek az alakja miatt ócsárolni az újságok. De ő vékonyabban ment hozzá feleségül, a teste a szülések után nem tudott visszarendeződni. Tehát a pasi fokozatosan látta megváltozni a felségét, nem pedig készen kapta. Valamivel meg is kell fogni az illetőt.
Ez most lehet kicsit zavarosra sikerült, de remélem azért lehetett érteni, mit akartam kihozni belőle. :D
Álmodj királylány;)
Na csak vicceltem.Természetesen létezik és fordítva is.Tehát ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!