Ismertek olyan part, ahol a no nagyon kover vagy nagyon csunya, a ferje/baratja meg normal testalkatu, teljesen atlagos vagy jokepu pasi es imadja a feleseget? Van ilyen?
"Kár, hogy a kérdező kommentjére nem lehet zöld kezet adni!"
Kár én piros pacsit adnék neki;)
Én is ismerek egyet, és eléggé sajnálom szerencsétlen srácot. Nem egy Tom Cruise a gyerek, de nagyon rendben van, intelligens, komoly foglalkozása van, a felesége meg hát.. az leírhatatlan.. azontúl, hogy szerintem 120 kg felett van, igénytelen, ronda, iszonyat nagy pofája van, korábbi barátait tanúk jelenlétében verte.. A barátai, akik egy ideig tisztességből még kitartottak mellette (már nincsenek), folyamatosan szégyenkeztek miatta. Egy rokontól tudom, hogy családi összejöveteleken is rendre kiviseli magát, és csak a férjre való tekintettel nem teszik szóvá.
Most, hogy felsorolom, gondoltam bele, képtelenség, hogy egy nő ennyi negatív tulajdonsággal rendelkezzen.:))
Semmi közöm hozzá, és nem is érdekel, de úgy gondolom, hogy csak a gyerek miatt lehetnek együtt, mert az kizárt, hogy egy ilyen neveltetésű és adottságú srác ezt bármilyen szinten is vonzónak találja..
Igen, mi! :)
Olyan Liptai Claudia-alkat vagyok, magas, hosszú lábú kiadásban, a párom olyan kockás hasú, izmos, és jó képű, hogy na! :) Másnak is, nem csak nekem... :D
Mondjuk rondának nem tartom magam, az arcommal elégedett vagyok, derékig ér a hajam, és mindig ápolt a megjelenésem, de tény, hogy egy formás, izmos, jó képű srác mellett én inkább átlagosnak érzem magam, mint szépnek.
De szerinte meg én vagyok a leggyönyörűbb nő a világon, és igazán lehetne MÉG NAGYOBB a fenekem! :))
"...mert van olyan pasi, akinek a molettek jönnek be (igaz kevesen)."
Nem éppen kevesen,sokan vannak,akik a teltebb alkaltot szeretik.Csak az a fontos,hogy Te is el tudd magad fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!