Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok a négerekről?...

Mit gondoltok a négerekről? Mit a véleményetek, amikor fehér lány-fekete pasi, vagy fekete lány-fehér pasi párt láttok?

Figyelt kérdés
Általánosságban, meg akik itt élnek Magyarországon.
2011. ápr. 2. 23:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%

én bírom a fekákat, szerintem nagyon jófejek :D

és semmi bajom a fekete-fehér párosokkal :)

2011. ápr. 2. 23:36
 2/21 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy írjatok kort és nemet. Köszi
2011. ápr. 2. 23:38
 3/21 anonim ***** válasza:
70%

Az én férjem fekete.

Ha én látok ilyen párt, csak az jut eszembe, remélem az ő párja is van olyan jó, mint az enyém, és akkor csodálatos boldogságban élhet.

Sokan csak bőrszínt látják. De fontos tudni, hogy a férjemhez hasonlóan, nagyon sok feketét (férfit, nőt)igazi keresztény szemléletben nevelnek fel, akik számára első a család. Náluk a házasság valóban komoly dolog, és gondoskodnak a nőről, gyermekeikről, ami nálunk egyre kevésbé divat....

2011. ápr. 2. 23:46
 4/21 anonim ***** válasza:
68%

23:46 vagyok

Nő, és 25 éves :-)

2011. ápr. 2. 23:46
 5/21 anonim ***** válasza:
49%

Az én férjem is fekete. Gyerekeink vannak, boldogok vagyunk, sajnos Magyarországon sok bántás ért minket, így külföldön állapodtunk meg.

34N

2011. ápr. 2. 23:48
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy valaki fekete, egyszerűen egy szín. Szóval kb. úgy van véleményem "a négerekről", mint "a kékszeműekről". Afrika meg egy nagy kontinens sok országgal és néppel, roppant különbségek vannak néger és néger között.
2011. ápr. 2. 23:52
 7/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyet értek az előzővel. Kb annyi róluk a véleményem, mint a kék szeműekről. Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet a közös bennük, mert nem ismerem őket. De nekem az sem tűnik fel, hogy a fehér emberekben van valami közös, pedig biztos van.
2011. ápr. 2. 23:54
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
hát a cigányoknál sokkal jobbak az biztos
2011. ápr. 3. 00:00
 9/21 A kérdező kommentje:

Nekem a párom fekete, immár 2 éve. A családom elég rasszista, pláne a nagyszüleim.

Jó, hogy másoknál ez nincs így.

2011. ápr. 3. 00:07
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

Engem nem érdekel, ha ilyet látok. :) Mármint nem vetem meg őket egyáltalán. Ha ők egymással így boldogok akkor legyenek. Sosem néztem le a négereket, ugyanolyan emberek ők is persze lehetnek köztük rosszak is de a fehér emberek között is van elég rossz ember..Szóval nem kell messzire menni.

Aki meg csak bőrszín alapján ítélkezik az egy primitív ember. Mondanám itt a cigányokat, de pl tegnap egy kedvesbe akadtam bele. Kinyitotta nekem az ajtót, ahova épp mentem és még meg is tartotta. :)Megköszöntem.Szóval nem lehet ennyi alapján ítélkezni az embernek.

2011. ápr. 3. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!