Mit gondoltok a négerekről? Mit a véleményetek, amikor fehér lány-fekete pasi, vagy fekete lány-fehér pasi párt láttok?
én bírom a fekákat, szerintem nagyon jófejek :D
és semmi bajom a fekete-fehér párosokkal :)
Az én férjem fekete.
Ha én látok ilyen párt, csak az jut eszembe, remélem az ő párja is van olyan jó, mint az enyém, és akkor csodálatos boldogságban élhet.
Sokan csak bőrszínt látják. De fontos tudni, hogy a férjemhez hasonlóan, nagyon sok feketét (férfit, nőt)igazi keresztény szemléletben nevelnek fel, akik számára első a család. Náluk a házasság valóban komoly dolog, és gondoskodnak a nőről, gyermekeikről, ami nálunk egyre kevésbé divat....
Az én férjem is fekete. Gyerekeink vannak, boldogok vagyunk, sajnos Magyarországon sok bántás ért minket, így külföldön állapodtunk meg.
34N
Nekem a párom fekete, immár 2 éve. A családom elég rasszista, pláne a nagyszüleim.
Jó, hogy másoknál ez nincs így.
Engem nem érdekel, ha ilyet látok. :) Mármint nem vetem meg őket egyáltalán. Ha ők egymással így boldogok akkor legyenek. Sosem néztem le a négereket, ugyanolyan emberek ők is persze lehetnek köztük rosszak is de a fehér emberek között is van elég rossz ember..Szóval nem kell messzire menni.
Aki meg csak bőrszín alapján ítélkezik az egy primitív ember. Mondanám itt a cigányokat, de pl tegnap egy kedvesbe akadtam bele. Kinyitotta nekem az ajtót, ahova épp mentem és még meg is tartotta. :)Megköszöntem.Szóval nem lehet ennyi alapján ítélkezni az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!