Mit gondoltok a négerekről? Mit a véleményetek, amikor fehér lány-fekete pasi, vagy fekete lány-fehér pasi párt láttok?
Biztos megszereti majd a rokonság, nálunk inkább kétkedve fogadták. Mikor látták milyen rendes, jóravaló gyerek, megenyhültek. Főleg apukám, akivel szinte haverok lettek, akinél ez nagy szó.
Sőt, már már jobban szeretik őt, mint engem. :-)
25/N
Az én férjem egy kicsit beszél magyarul. Amennyire kell megérteti magát a hétköznapokban, és meg is ért elég sok mindent. A rokonaimmal magyarul beszélget, és nagyon nyitott is a nyelvhez. A héten egyedül ment el munkára jelentkezni. A munkaadó azt mondta nagyon rendes és volt, lassan, tagoltan beszélt, így mindent megértett.
Ő elég sokat nézi a tv-t, sokszor kérdez rá ott halott szavakra, kifejezésekre, hogy mi az angolul. Interneten is tanulja a nyelvet, főként a beszédet. Néha én is leülök vele olvasgatni, kiejtést gyakorolni.
Az írás az nagyon nehéz, meg az igaragozás. Nem semmi anyanyelvünk van, az tény.
De ő akarja is tanulni a nyelvet.
Itt akartok élni Magyarországon? Mert ahogy előbb is irta egy hozzászóló, akkor bizony tanulni kell a nyelvet.
Előre leszögezem, rasszista vagyok, tehát elismerem a rasszok közti különbséget, de ez nem párosul gyűlölettel.
Rengeteg négert tisztelek, ennek ellenére nem támogatom a vegyes kapcsolatot.
Engem nem izgat különösebben, az ő dolguk. Nekem nem jönnek be a fekete pasik, de egyáltalán nem érdekel, ha valakinek igen, vagy ha a férje/felesége valakinek fekete.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!