Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan élitek meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek meg, hogy a férjetek/ feleségetek munkamániás?

Figyelt kérdés
Ősszel voltunk három éves házasok, előtte két évet éltünk együtt, valahol mindig tudtam, hogy ilyen, de már nem nagyon bírom. Talán nem is a hiánya a baj, meg hogy minden rám marad, hanem az a megalázottság, hogy a munkája mindig fontosabb lesz... Van/ volt valakinek ilyen párja? Férfiak válaszára is kíváncsi vagyok...
2013. dec. 13. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"nincs lehetőségük változtatni ezen"

Na ennél szánalmasabb hozzáállást el sem tudok képzelni. Így nem lehet élni illetve akik így élnek nem tudom hogy néznek tükörbe nap mint nap.

Én legalább tudom,hogy a szerelem tart össze semmi más. 8-as voltam.

2013. dec. 14. 11:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Szóval nálatok is erős a szerelem...
2013. dec. 14. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Szóval totálisan meg tudlak érteni,azért írtam. Hátha egy pozitívabb meglátással könnyen kilábalsz ebből a csalódott állapotból. Örülj annak ami van....
2013. dec. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!