Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje vezető beosztású, jól keres és munkamániás az hogy bírja?
Mármint azt,hogy úgy tűnik a munka az első,rengeteget dolgozik,néha sokáig is van benn. Szóval egy munkamániás férjjel milyen élni?Kárpótol érte a fizetése?
(nem kötözködő kérdés)
Igen, sok mindent pótol a pénz. Éjjel eleve ott alszik v. mást is csinál az ágyban. Hétvégén esti pl. 19-től közös program pl. színház, étterem stb. biztosan van, mert van rá pénz.
Én hasznosan tudom eltölteni az időmet, nélküle is, ha valahol már gyerek is van, akkor meg pláne.
Évi 3x külföldi nyaralás is pótol sok mindent, akkor is ott van!
Szerintem az bírja, akinek van saját munkája, vállalkozása pl, van már gyereke vagy még pluszba vmiféle hobbija is.
Közösen eltölthető idő van főleg este, éjjel és nyaralásokkor.
Nos az én férjem, nem munkamániás, de kreatív munkája van, amit nagyon szeret és sikeres is benne. (mondjuk néha kiakad, és egyfolytában morog a melójára, de hát ilyen mindenkivel megesik...). Nála a távollét utazásból származik, amit nagyon jól viselek, mert mehetek külföldre, tök jó helyekre meglátogatni. Amióta gyerek van, ez azért bonyolultabb, de most már a kiscsaj is jön velem. Igazából ez kárpótol, de mióta gyerekünk van, ritkított az utazáson.
A pénz valamelyest kárpótol, de persze nem az igazi, viszont így lakáshitel nélkül vettünk nagy lakást, amit szerintem sokan szeretnének.
Azt hiszem kompromisszumokra van szükség. Próbáld meglátni a helyzetben a jót.
Ennél már csak az lenne rosszabb, ha a munkamániája mellett minimálbért keresne -.-
A sok shoppingolás kárpótlás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!