Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pokolba vezető út az anyós...

A pokolba vezető út az anyós jószándékával van kikövezve. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést, mert dönteni szeretnék, van-e értelme tovább tűrnöm a "törődést", ami nem a családunk, hanem a párom felé irányul folyamatosan. Mellőzve azt a tényt, hogy mi már összetartozunk, együtt élünk és együtt kellene, hogy jó legyen ami történik velünk, nem pedig csak a kisfiának. A "törődéskor" egy családként kellene kezelni minket, engem pedig nem járulékos problémaként, ami figyelmen kívül hagyható.

Elsősorban az érdekelne, hasonlóan -anyjával szembeni- férje/párja gyenge akaratát sikerült-e valakinek kezelnie?

A hócipőm nagyon kezd tele lenni. A logikus magyarázatok nem érnek semmit, mert azokat nem anyuka találta ki. :((

2012. jún. 1. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
most ez elég homályosra sikerült, nem derül ki, mi a probléma
2012. jún. 1. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Én hamar elintéztem. Vagy az anyja vagy én. Szerettem a páromat, de őszintén nem éltem volna le vele úgy egy életét, hogy én egy járulék vagyok, akinek minden mindegy, akinek a véleménye nem érdekel senkit és akit folyamatosan le lehet ugatni. Az anyósom beleszólt a gyereknevelésbe, ellenem hangolta a lányomat, szervezkedett a hátam mögött. Persze a párom vonakodott, én elmondtam neki az érveimet és amíg nem döntött egy barátnőmnél voltam pár napot a lányunkkal. Mikor rájött, hogy elveszítheti a családját, szépen hazamentem, átmentem az anyósomhoz és megmondtam neki, hogy ha még egyszer az életben látni akarja az unokáját és be akarja tenni a lábát a házamba, akkor ezt abbahagyja vagy a fiát is elszedem tőle. Az én otthonomban legalább minimális tisztelettel viseltetik irántam, nem szól bele a dolgainkba és mindent tőlem kérdez meg.

Durrogott, futott még pár kört, de abbahagyta, bár azóta is utál. Őszintén nem érdekel. 5 évig megkeserítette az életünket, kezdve az eljegyzéssel, esküvővel. Elegem lett.

2012. jún. 1. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
De mi a kérdés?
2012. jún. 1. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Minnél messzebb s minél ritkább kapcsolat. Persze a kutyalelkeken nehéz ésszel hatni. Kitálalod mivan. Ha érti ámen ha nem utánna mar nem is neki kell tenni hane neked kell döntened kell-e így vagy inkább a lelkibéke.
2012. jún. 1. 13:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést azoktól, akik az általánosítással leírt problémát nem értették. A konkrétumokat azért hagytam el inkább mert regényt tudnék írni mi minden történik. A választ azoktól megkaptam, akik ennyiből is értették mi lehet a pálya nálunk. Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 1. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Ezt a férjednek kell lerendeznie.Szóljon az anyjának hogy ezt a fajta törődést már nem igényli.
2012. jún. 1. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Én értettem.Jelentkezőket vártál ki utálja még az anyósát,jött pár,így most megnyugodtál.Világos.
2012. jún. 1. 14:36
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
köszi!aki a kérdést sem érti azt felpontozod.aki ír egy tanácsot nullázod?
2012. jún. 1. 15:07
 9/12 anonim válasza:
61%
A döntő kérdés az, hogy a férjed hogy kezeli a dolgot. Ha ő nem rendezi el az anyukájával, veszett ügy az egész.
2012. jún. 1. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Én is elmondtam a férjemnek (akkor még nem volt a férjem), hogy ameddig az életében nem leszek az első 10 helyen, addig ne is tervezzen velem hosszútávra. az anyja pedig éljen meg a fizetésemnél másfélszer nagyobb nyugdíjából, ha engem feleségnek akar. Úgy lett, azóta anyós nagyon megszelídült. Fogalmam nincs hogy viszonyul hozzám és nem is érdekel. A felszínen úgy tűnik, szeret és tisztel, s hogy a háttérben mi van az ő dolga.
2012. jún. 2. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!