Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek a férje vezető beosztás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a férje vezető beosztású, jól keres és munkamániás az hogy bírja?

Figyelt kérdés

Mármint azt,hogy úgy tűnik a munka az első,rengeteget dolgozik,néha sokáig is van benn. Szóval egy munkamániás férjjel milyen élni?Kárpótol érte a fizetése?

(nem kötözködő kérdés)

2013. nov. 11. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Én nehezen viselem ezt a helyzetet. Az én férjem rengeteget dolgozik, sokat keres, de nagyon fukar. Napközben elfoglalom magam a gyerekkel, háztartással, de jó lenne este hozzábújni, eltölteni együtt egy kis minőségi időt. Mi speciel nem megyünk moziba, színházba, kirándulni se, utoljára kb 3-4 éve voltunk akárhol is, a gyerekkel sem nagyon foglalkozik. Már az is eszembe jutott, hogyha elválnánk többet lenne a gyerekkel, mint így. Nem kárpótol a pénz, mert magányos vagyok.
2013. nov. 12. 11:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ő érezteti, hogy én vagyok az első, nem érzem magam elhanyagolva. Persze sokat dolgozik, keveset van itthon, de mikor itthon van, akkor az van, amit én akarok. Amúgy meg szeretek egyedül lenni, szóval nem zavar, ha nincs itthon. A fizetése ilyen szempontból mindegy. De nyilván, ha már sokat dolgozik az a jó, ha meg is fizetik, ha nem fizetnék meg, biztos zavarna.
2013. nov. 12. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva volt.

Én (akkor még nem voltam feleség) dolgoztam vezető beosztásban,de szó szerint. :-)

Vezettem nagyobb részben,fizikai munka nem volt,max takarítani,lemosatni.

Imádtam csinálni,de hajnalban már fél 5-kor nem voltam otthon és este fél 9 előtt nem igen értem haza heti 5-6 nap.Hétvégén is sokszor dolgoztam.Fizetés egyáltalán nem kárpótolt,120 ezernél többet nem nagyon kerestem havi 270-290 és ilyesmi ott töltött órákkal.Egy előnye volt: nem kellett sokat utazni munkába,összesen napi 20 km.

Párom(már férjem) jól viselte,megértő volt.Nálam hamarabb borult a dolog,mert nem volt otthon főtt kaja sokszor,minden házimunka az egy szabad napra jutott.Akkor még építkeztünk is.Párom is segített,amit tudott,de napi 10 órát ő is lehúzott sokszor,így nem sokra haladt szegény.Elegünk lett,váltottunk.

2013. nov. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!