Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje vezető beosztású, jól keres és munkamániás az hogy bírja?
Mármint azt,hogy úgy tűnik a munka az első,rengeteget dolgozik,néha sokáig is van benn. Szóval egy munkamániás férjjel milyen élni?Kárpótol érte a fizetése?
(nem kötözködő kérdés)
Nálunk fordítva volt.
Én (akkor még nem voltam feleség) dolgoztam vezető beosztásban,de szó szerint. :-)
Vezettem nagyobb részben,fizikai munka nem volt,max takarítani,lemosatni.
Imádtam csinálni,de hajnalban már fél 5-kor nem voltam otthon és este fél 9 előtt nem igen értem haza heti 5-6 nap.Hétvégén is sokszor dolgoztam.Fizetés egyáltalán nem kárpótolt,120 ezernél többet nem nagyon kerestem havi 270-290 és ilyesmi ott töltött órákkal.Egy előnye volt: nem kellett sokat utazni munkába,összesen napi 20 km.
Párom(már férjem) jól viselte,megértő volt.Nálam hamarabb borult a dolog,mert nem volt otthon főtt kaja sokszor,minden házimunka az egy szabad napra jutott.Akkor még építkeztünk is.Párom is segített,amit tudott,de napi 10 órát ő is lehúzott sokszor,így nem sokra haladt szegény.Elegünk lett,váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!