Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Ha a feleségetek intim területen változna, azt gondolnátok hogy megcsal?
A kolléganőm azt mesélte, hogy elkezdte magát intim területen borotválni, mert van egy barátja. A férje miatt viszont eddig nem borotválta. A férjben ilyen esetben felmerülhet a gyanú a megcsalásra?
Megmondom őszintén, én nem tudtam mit mondani a nőnek. Csak azt kérdeztem miért kell megcsalnia.... erre viszont nem tudott mit válaszolni. Csak hogy neki kell az izgalom.
Mondjuk, ha nem fűz hozzá semmit a hölgy, hogy miért teszi most, akkor szerintem gyanús lehet, úgyhogy "érdemes" magyarázkodni előtte, és akkor nem gáz annyira.
Bocs, nő vagyok. :-)
Ha - teszem azt - 20 éve "natúr" volt a férjének, utána meg csupasz lesz, az elég furcsa!
Ha - teszem azt - eddig "így" fazonírozta, majd "úgy", akkor annyit gondolnék, hogy újít egy kicsit.
Szóval ez, ebben a formában elég butaság, hogy emiatt gondolja az ember, hogy megcsalja a másik...
Lehet, hogy az égvilágon semmi külsőségben nem mutatkozik meg az, hogy kitekintget vki egy kapcsolatból.
Szóval: Te maximum azért látsz összefüggést a kettő közt, mert elmondták a hátteret, és mert tényleg van összefüggés. Ha én az egyik vagy a másik tényt hallom, nem asszociálok egyből rá!
Én is a házasságom 3.-4. évében kezdtem gyantáztatni, addig nem zavart, hogy borotválás után másnap szúrós... intim területen meg kb 15 év házasság után változtattam, és nem volt idegen pasi a dologban. Egyszerűen akkor éreztem úgy, hogy kipróbálom.
Sajnálom azokat, akik folyton azt lesik, jaj, milyen jele van, biztos megcsal. Ez nem élet, nem házasság.
Én is váltogatom. Hol csupasz, hol szőrös, hol fazonírozott. Mikor mennyi időm van odalentre. Ha egy fárasztó nap után nekem esik a párom, nem állítom le, hogy "bocsi kimegyek borotválkozni".
Amíg nem a te párodról van szó, szerintem ne foglalkozz vele. :)
Én nem gyanakodnék megcsalásra.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!