Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek! Ha a feleségetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek! Ha a feleségetek intim területen változna, azt gondolnátok hogy megcsal?

Figyelt kérdés

A kolléganőm azt mesélte, hogy elkezdte magát intim területen borotválni, mert van egy barátja. A férje miatt viszont eddig nem borotválta. A férjben ilyen esetben felmerülhet a gyanú a megcsalásra?

Megmondom őszintén, én nem tudtam mit mondani a nőnek. Csak azt kérdeztem miért kell megcsalnia.... erre viszont nem tudott mit válaszolni. Csak hogy neki kell az izgalom.

2014. jan. 30. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk, ha nem fűz hozzá semmit a hölgy, hogy miért teszi most, akkor szerintem gyanús lehet, úgyhogy "érdemes" magyarázkodni előtte, és akkor nem gáz annyira.

Bocs, nő vagyok. :-)

2014. jan. 30. 20:14
 2/13 anonim válasza:
Kifaggatnám kicsit a helyedben
2014. jan. 30. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
felmerülne a gyanú.
2014. jan. 30. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha - teszem azt - 20 éve "natúr" volt a férjének, utána meg csupasz lesz, az elég furcsa!

Ha - teszem azt - eddig "így" fazonírozta, majd "úgy", akkor annyit gondolnék, hogy újít egy kicsit.

Szóval ez, ebben a formában elég butaság, hogy emiatt gondolja az ember, hogy megcsalja a másik...

Lehet, hogy az égvilágon semmi külsőségben nem mutatkozik meg az, hogy kitekintget vki egy kapcsolatból.

Szóval: Te maximum azért látsz összefüggést a kettő közt, mert elmondták a hátteret, és mert tényleg van összefüggés. Ha én az egyik vagy a másik tényt hallom, nem asszociálok egyből rá!

2014. jan. 30. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Gondolom közrejátszik az új barát beszerzésében az, hogy a férjjel nem nagyon (v egyáltalán) nincs szex, így nem hiszem, hogy feltűnne neki, hogy eltűnt a bozontos.
2014. jan. 30. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni én is. A férjjel valószínüleg nincs szex.
2014. jan. 30. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Én is a házasságom 3.-4. évében kezdtem gyantáztatni, addig nem zavart, hogy borotválás után másnap szúrós... intim területen meg kb 15 év házasság után változtattam, és nem volt idegen pasi a dologban. Egyszerűen akkor éreztem úgy, hogy kipróbálom.

Sajnálom azokat, akik folyton azt lesik, jaj, milyen jele van, biztos megcsal. Ez nem élet, nem házasság.

2014. jan. 30. 21:01
 8/13 anonim ***** válasza:
En meguntam a szort, es gyantaztatom. A ferjemnek eszebe sem jut az, hogy megcsalom. Bizalom es egymas ismeretenek kerdese az egesz. Ja es nem csalom meg.
2014. jan. 30. 23:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is váltogatom. Hol csupasz, hol szőrös, hol fazonírozott. Mikor mennyi időm van odalentre. Ha egy fárasztó nap után nekem esik a párom, nem állítom le, hogy "bocsi kimegyek borotválkozni".

Amíg nem a te párodról van szó, szerintem ne foglalkozz vele. :)

2014. jan. 31. 00:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem gyanakodnék megcsalásra.

28/F

2014. jan. 31. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!