Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Ha a feleségetek intim területen változna, azt gondolnátok hogy megcsal?
A kolléganőm azt mesélte, hogy elkezdte magát intim területen borotválni, mert van egy barátja. A férje miatt viszont eddig nem borotválta. A férjben ilyen esetben felmerülhet a gyanú a megcsalásra?
Megmondom őszintén, én nem tudtam mit mondani a nőnek. Csak azt kérdeztem miért kell megcsalnia.... erre viszont nem tudott mit válaszolni. Csak hogy neki kell az izgalom.
Nálam fordítva volt: először teljesen csupasz voltam, aztán gondoltam, meghagyok egy kis "leszállópályát" középen. :D Párom egyáltalán nem gyanakodott másik pasira, sőt megdicsérte, hogy milyen szexi lettem vele. :D
28N
Nem hiszem, hogy ha egy nő elkezdi az intim területét borotválni az feltétlenül azt jelenti, hogy szeretőt tart. Szerintem több dolog együttes jelenléte keltheti fel a megalapozott gyanút.
Ha a férj féltékeny típus akkor bármi szokatlan megnyilvánulás felkelti benne a gyanút. Én akkor sem gyanakodtam amikor óvszert találtam a feleségem holmijai között. Aztán kiderült, hogy egy szerepjátékhoz vásárolta és közösen használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!