Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Magatokra tetováltatnátok a feleségetek, párotok nevét?
Figyelt kérdés
A kérdés adott: ha a válaszotok nem, rövid indokot is kérnék. Plusz kort, és hogy mióta vagytok a párotokkal.2014. máj. 21. 17:40
21/31 anonim válasza:
max a nevünk kezdőbetűjét mivel mindkettőnk neve ugyanazzal a betűvel kezdődik, így nem lenne akkora baj
22/31 anonim válasza:
A férjem a vállára tetováltatta a keresztnevem kezdőbetűjét.
Én pedig a csukómra az Övét.Nem fájt.6 éve vagyunk együtt.
23/31 anonim válasza:
Soha.
A többi magánügy, semmi közöd hozzá.
24/31 anonim válasza:
Nem...
6 éve, a feleségem..mert szerintem oda-vissza megalázó..esetleg valamit ami rá utal..de még azt sem...egyébként sincs tetoválásom ( még)
25/31 anonim válasza:
Érdemes jól meggondolni, mondjuk manapság egyre kevesebb emberkét látni a karján a névvel..
26/31 anonim válasza:
Persze. Közvetlenül a "bűn az élet!" és az "ANYÁM" tetkó közé.
27/31 anonim válasza:
Csak ha Béla volna a neve. Mert az annyira jól nézne ki felvarrva... :D De ez több okból sem lehetséges...
28/31 anonim válasza:
A nevét nem, de a kapcsolatunk kezdetét igen, a jobb csuklómra, római számokkal, alatt meg egy rovásírt D betűvel, ez a kezdőbetűje.
29/31 anonim válasza:
aki azt írta, h megalázó, árulja már el, hogy miért!?
30/31 anonim válasza:
Én láttam olyan bácsit akinek az alkarján volt 5-6 áthúzott női név :)) vicces volt, lehet hogy csak poénnak szánta. De olyan régi igénytelen tetoválás volt, kopottas.
Ha előállna ezzel a barátom (nem fog) akkor mindenképp lebeszélném róla. De nálunk ez nem opció, szóban sem jön. Inkább úgy mutatjuk ki a szeretetünket, hogy figyelünk egymásra és ennyi.
l23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!