Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Magatokra tetováltatnátok a feleségetek, párotok nevét?
Figyelt kérdés
A kérdés adott: ha a válaszotok nem, rövid indokot is kérnék. Plusz kort, és hogy mióta vagytok a párotokkal.2014. máj. 21. 17:40
11/31 anonim válasza:
feleség vagyok, és ha a férjem ezt szeretné, megmondanám, hogy én nem szeretném (ugyanis megkérdezné a véleményem).
12/31 anonim válasza:
jovanotti : a te című dalbol részlet. hallgasd meg yutube-on.
13/31 anonim válasza:
Nem látom értelmét a tetoválásnak!
14/31 anonim válasza:
Hát nézd... Múltkor láttam egy jóembert, úgy nézett ki a karja, hogy "Szeretlek <3 név áthúzva, alatta a negyedik nagy betűkkel> XY". Elég érdekesen nézett ki. Én nem csinálnám, mert úgy érzem, hogy az összetartozás két ember magánügye, és nem tartozik másra. Természetesen tiszteletben tartom azt, hogy más esetleg másképp gondolja.
15/31 anonim válasza:
Az én értékrendemben a tetoválás primitív dolog.
Ennek ellenére van olyan tetoválás, ami elfogadható számomra, még esetleg szép is.
Egy óvónő kolleganőm tetováltatta a párja nevét a kézfejére...akivel azóta szakított. Nem mondom el, mennyire gáz...
Én azért nem tetováltatnám mert számomra ízléstelen.
7 éve vagyunk együtt egyébként.
16/31 anonim válasza:
NEM! A legrosszabb az ilyen tetoválás. SOha nem tudni, mit hoz a jövő! Max. 20. házassági évfordulóra, de inkább akkor sem.
17/31 anonim válasza:
HA nem is bírod a tetoválást ne csináltasd meg, csak mert a férjednek az van. Egyébként nem fáj az annyira,hogy érzésteleníteni kelljen. De ilyen indokkal soha nem csináltatnék
18/31 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretnék semmilyen tetoválást magamon, nem szeretem a felesleges fájdalmat.
34N, lassan 3 éve vagyunk együtt, idén esküvő.
19/31 anonim válasza:
nem fáj annyira, hogy érzésteleníteni kelljen főleg egy név DE nekem van tetoválásom és ennek ellenére ha a párom a nevemet magára akarná tetováltatni lebeszélném róla, szerintem butaság
20/31 anonim válasza:
15 évvel ezelőtt a férjem kérte, hogy tetováltassam magamra az ő keresztnevét, és ő is magára tetováltatja az én nevemet. Én nagyon elleneztem, és kijelentettem nem fogom a nevét magamra varratni. A férjem ennek ellenére magára tetováltatta a nevemet. De nagy hiba volt. Az életünk úgy alakult, hogy elváltunk, és azóta mindketten újra házasodtunk. Fogalmam sincs, hogy a volt férjem mit kezd az én nevemmel..Ha van esze valami jó kis tetkóval eltünteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!