Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Magatokra tetováltatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Magatokra tetováltatnátok a feleségetek, párotok nevét?

Figyelt kérdés
A kérdés adott: ha a válaszotok nem, rövid indokot is kérnék. Plusz kort, és hogy mióta vagytok a párotokkal.
2014. máj. 21. 17:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
feleség vagyok, és ha a férjem ezt szeretné, megmondanám, hogy én nem szeretném (ugyanis megkérdezné a véleményem).
2014. máj. 21. 18:03
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
jovanotti : a te című dalbol részlet. hallgasd meg yutube-on.
2014. máj. 21. 18:04
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Nem látom értelmét a tetoválásnak!
2014. máj. 21. 18:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd... Múltkor láttam egy jóembert, úgy nézett ki a karja, hogy "Szeretlek <3 név áthúzva, alatta a negyedik nagy betűkkel> XY". Elég érdekesen nézett ki. Én nem csinálnám, mert úgy érzem, hogy az összetartozás két ember magánügye, és nem tartozik másra. Természetesen tiszteletben tartom azt, hogy más esetleg másképp gondolja.
2014. máj. 21. 18:17
 15/31 anonim ***** válasza:
50%

Az én értékrendemben a tetoválás primitív dolog.

Ennek ellenére van olyan tetoválás, ami elfogadható számomra, még esetleg szép is.

Egy óvónő kolleganőm tetováltatta a párja nevét a kézfejére...akivel azóta szakított. Nem mondom el, mennyire gáz...

Én azért nem tetováltatnám mert számomra ízléstelen.

7 éve vagyunk együtt egyébként.

2014. máj. 21. 18:19
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
NEM! A legrosszabb az ilyen tetoválás. SOha nem tudni, mit hoz a jövő! Max. 20. házassági évfordulóra, de inkább akkor sem.
2014. máj. 21. 18:22
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
HA nem is bírod a tetoválást ne csináltasd meg, csak mert a férjednek az van. Egyébként nem fáj az annyira,hogy érzésteleníteni kelljen. De ilyen indokkal soha nem csináltatnék
2014. máj. 21. 18:31
 18/31 anonim ***** válasza:
58%

Nem, mert nem szeretnék semmilyen tetoválást magamon, nem szeretem a felesleges fájdalmat.

34N, lassan 3 éve vagyunk együtt, idén esküvő.

2014. máj. 21. 18:37
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
nem fáj annyira, hogy érzésteleníteni kelljen főleg egy név DE nekem van tetoválásom és ennek ellenére ha a párom a nevemet magára akarná tetováltatni lebeszélném róla, szerintem butaság
2014. máj. 21. 18:38
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
15 évvel ezelőtt a férjem kérte, hogy tetováltassam magamra az ő keresztnevét, és ő is magára tetováltatja az én nevemet. Én nagyon elleneztem, és kijelentettem nem fogom a nevét magamra varratni. A férjem ennek ellenére magára tetováltatta a nevemet. De nagy hiba volt. Az életünk úgy alakult, hogy elváltunk, és azóta mindketten újra házasodtunk. Fogalmam sincs, hogy a volt férjem mit kezd az én nevemmel..Ha van esze valami jó kis tetkóval eltünteti.
2014. máj. 21. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!