Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak mért nem adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy tele van az ország csinos, igényes nőkkel, viszont a pasik pffff alig látok olyat megmozgatja a fantáziám vagy jó ránézni. És szerintem azok, akik azt hajtogatják, hogy "csak a belső számít", ugyanúgy olyan lányt szeretnének maguknak, aki tetszik nekik külsőre, csak magukat akarják "menteni" ezzel. Mért van, hogy azt hiszitek, hogy már az is nagy dolog, ha ápoltak vagytok 2016-ban?
2016. okt. 13. 01:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
0%
Érdekelne mi az ami szerinted fedi ezt a dolgot hogy a pasi ad magára. Komolyan.
2016. okt. 13. 01:59
 22/109 anonim ***** válasza:
16%
Szánalmas vagy cicuska hívjak neked egy gepárdot? Megtanít futni és csapkodni is.
2016. okt. 13. 02:04
 23/109 A kérdező kommentje:

Ez nem provokatív válasz.....

De az, hogy felteszek egy kérdést erre az oldalra az igen.....

2016. okt. 13. 02:06
 24/109 anonim ***** válasza:
34%

"De nem az volt a kérdés, hogy a férfiaknak mi elég"

De igen. Előbb írtad le, hogy az egész feltevésed mögött az áll, hogy a nő sminkelje magát, járjon szoliba...blablabla, míg a férfiaknak csak annyi a dolguk, hogy legyenek ápolt.

Szóval még egyszer... A férfiaknak nem kell műköröm, szolizott bőr, gyantázott punci, vakolat az arcra...etc

2016. okt. 13. 02:08
 25/109 anonim ***** válasza:
0%
Nos még mindig kíváncsi vagyok milyen a te szemedben az a férfi aki ad magára? Meg tudod fogalmazni?
2016. okt. 13. 02:10
 26/109 anonim ***** válasza:
31%
Te jó ég ez a lány a pasikből akar csajokat faragni hát ez eléggé le minősíti őt.
2016. okt. 13. 02:13
 27/109 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudja.

Komolyan nagy hiba volt belekezdeni hülyével vitatkozni, és ezzel elb@$zni az időt, ahelyett hogy aludnék. :(

2016. okt. 13. 02:13
 28/109 anonim ***** válasza:
40%
Igaza van a kérdezőnek, sok az igénytelen ember. Múltkor feltettem egy kérdést, hogy egyesek miért nem mosnak fogat, letámadott itt mindenki...
2016. okt. 13. 02:15
 29/109 A kérdező kommentje:

21: Először is semmiképp ne hajazzon az úriember a mikulásra. Ne legyen szakálla soha!, sőt ha rendszeresen borotválkozik az sem árt és ne legyen sörhasa sem. Ha nagyon hízékony és nem akkor keveset enni(ezt még megértem), akkor tornászon, legyen fitt.

Másodszor, néha újítsa be a ruhatárát, mert a a több éves ruhák igenis egy idő után nagyon rosszul néznek ki, bolyhosodnak, kifakulnak stb. és ha olyan helyre megyünk ahova illik elegánsabban megjelenni, igenis jelenjen meg úgy.

Néha járjon el fodrászhoz, egy férfinak nincs hosszú zsíros haja.... igen tudom, nekem is gyorsan zsírosodik és tudom hogy nem lehet vele sokat kezdeni, de legalább ne hetente mossa csak meg, a fodrásznál meg nem kell neki tarajt lőni csak legyen rendezett.

A legjobb persze ha van egy stílusa az öltözködésének/megjelenésének.

Végül persze legyen ápolt ezek mellett, de azt már írtam, hogy alap.

2016. okt. 13. 02:17
 30/109 anonim ***** válasza:
7%
Én igényes vagyok a gyomromra ha kell fincsi csirkemellet eszek amit a kérdező is szeret hiszen egy cicababával van dolgunk.
2016. okt. 13. 02:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!