Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?
Ez nem provokatív válasz.....
De az, hogy felteszek egy kérdést erre az oldalra az igen.....
"De nem az volt a kérdés, hogy a férfiaknak mi elég"
De igen. Előbb írtad le, hogy az egész feltevésed mögött az áll, hogy a nő sminkelje magát, járjon szoliba...blablabla, míg a férfiaknak csak annyi a dolguk, hogy legyenek ápolt.
Szóval még egyszer... A férfiaknak nem kell műköröm, szolizott bőr, gyantázott punci, vakolat az arcra...etc
Nem tudja.
Komolyan nagy hiba volt belekezdeni hülyével vitatkozni, és ezzel elb@$zni az időt, ahelyett hogy aludnék. :(
21: Először is semmiképp ne hajazzon az úriember a mikulásra. Ne legyen szakálla soha!, sőt ha rendszeresen borotválkozik az sem árt és ne legyen sörhasa sem. Ha nagyon hízékony és nem akkor keveset enni(ezt még megértem), akkor tornászon, legyen fitt.
Másodszor, néha újítsa be a ruhatárát, mert a a több éves ruhák igenis egy idő után nagyon rosszul néznek ki, bolyhosodnak, kifakulnak stb. és ha olyan helyre megyünk ahova illik elegánsabban megjelenni, igenis jelenjen meg úgy.
Néha járjon el fodrászhoz, egy férfinak nincs hosszú zsíros haja.... igen tudom, nekem is gyorsan zsírosodik és tudom hogy nem lehet vele sokat kezdeni, de legalább ne hetente mossa csak meg, a fodrásznál meg nem kell neki tarajt lőni csak legyen rendezett.
A legjobb persze ha van egy stílusa az öltözködésének/megjelenésének.
Végül persze legyen ápolt ezek mellett, de azt már írtam, hogy alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!