Motoros Fiúk/Férfiak! Ha mentek keresztül falukon ill. városokon, és láttok valami jó csajt aki megtetszik nektek, akkor picit szotkatok nekik bolondozni vagy valami oylat cisnálni a motorral amivel felhívjátok magatokra a figylemet?
Figyelt kérdés
Hétvégén több motoros srác is lelassított, mikor elment melettem és integettek vagy éppen felkapták utána egykerékre. Nagyon szeretem a motoroskat. 16/L2013. máj. 20. 14:57
1/11 anonim válasza:
Én nem szoktam.Mert ebből a kis "bolondozásokból" lehet a leghatalmasabbakat taknyolni.
Ha tetszik lelassítok és nézem
2/11 anonim válasza:
Csak a kis szúnyogmotorosok csinálnak ilyet, a komolyabb motorosok nem bohóckodnak senki kedvéért.
4/11 anonim válasza:
Nem. Ha annyira feltűnő a csaj, akkor inkább megállok, és szóba elegyedem vele. ;)
5/11 A kérdező kommentje:
1. kommentelő, teljesen egyet értek veled.4. kommentelő.. már volt olyanr ais példa, bár ahhoz tökösnek kell lenni :))
2013. máj. 20. 15:03
7/11 anonim válasza:
Igazi motorosok nem vagánykodnak a csajoknak. Nincs rá szükségük, mert k*rváznak. BTW Magyarországon nincsenek igazi motorosok, csak bohócok.. gyíkarc manager-ek, meg közép-és felsővezetők, akik hétvégére leveszik az öltönyt, és felveszik a motoros bőrszerkót.
8/11 anonim válasza:
Én adni szoktam egy nagyobbacska gázfröccsöt és ráintegetek :P Lett már kapcsolatom ilyenből :P
És az 1. kommentelőnek nagyon igaza van :P
Ismerősöm az orrom előtt esett akkorát egykerékről, hogy a motorját kiskanállal kellett felszedni, mert nem figyelt előre hanem a csajt nézte.. és a magyar utak nagyon minőségiek.
9/11 anonim válasza:
Lassítok, gázfröccs, integetek vagy puszit küldök :D
22/F
10/11 A kérdező kommentje:
Ezért imádom a motorosokat!:)
2013. máj. 20. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!