Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14 évesek meddig maradhatnak a buliban? Ott mit csináltok, hogy felhívjátok magatokra a figyelmet? Otthonról kérezkedtek?
Figyelt kérdés
21 éves csaj vagyok és látom h mennyi fiatal cselleng bulikban és kíváncsi lettem, hogy működnek a mai szülők, hogy a 14-15 éves gyereket elengedik az éjszakába.2010. okt. 16. 15:33
1/10 anonim válasza:
én pont tegnap voltam sulidiszkóban, ami 12ig tartott.volt tanári felügyelet.semmiért sem szóltak persze se a smárolókra se senkire:D
igen 10re aput megkértem, hogy jöjjön értem.Nem is engednének el sötétben..amiben van is valami..de eddig ez volt az első ilyen bulim:D
júliusban lettem 14:D
2/10 anonim válasza:
nálunk 14 éveseket meg se általános sulisokat nem engednek be :)
3/10 anonim válasza:
Úgy működik kedves kérdező, hogy a szülei elé áll a lány/ fiú és elkéredzkedik. Az én anyukámnak némi biztatás kell, hogy engedjen aztán elenged és mindig pontosan hazaérek. :) Akadt pár csúszás, de túl teszi magát rajta és az a lényeg, h egyben, épségben hazaérjek. És általában 3-ra már itthon vagyok. És ha baráttokkal vagyunk nincs szükség arra, h felhívjuk magunkra a figyeltem.
4/10 A kérdező kommentje:
ennek a korosztálynak még ilyen sulibulik kellenének nem az h elmegyek a barátaimmal egy szórakozóhelyre és a sok RÉSZEG 14 évestől nem tudok normálisan közlekedni mert dőlnek jobbra balra és még büszkék arra h 14 évesen berúgtak...
2010. okt. 16. 15:40
5/10 A kérdező kommentje:
15:39 te hány éves vagy? nekem érettségiig 2-re kellett hazamennem...
2010. okt. 16. 15:41
6/10 anonim válasza:
hát én 16 éves vagyok lassan 17 de még eszembe se jutott olyan hogy pl berugni vagy inni.. egyszerűen nem szeretem az alkoholt :P lehet ezért mások lenéznek de én így vagyok jól :)
7/10 A kérdező kommentje:
én nem nézlek le :) nem mondom h én nem iszom ha bulizok de részeg még sose voltam.
2010. okt. 16. 15:43
8/10 X. Maté válasza:
Az a baj, hogy még a diszkókba is beengedik sokukat.
9/10 anonim válasza:
első: persze nekem sem áll szándékomban berúgni..sőtt szilveszteri pezsgőn kívül se energiaitalt se semmit nem ittam.a cigit meg útálom így messziről is..és a kis libákról is meg van a véleményem akik rámásznak a fiúkra..van pár tapasztalatom..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!