Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki fogtok akadni a kérdésen...

Ki fogtok akadni a kérdésen Férfiak, de ne vegyétek magatokra?

Figyelt kérdés

Miért mindig olyan fiúk nyomulnak rám, akik taszítanak/nem vozanak külsőleg?

Hangsúlyozom: abszolút nem vagyok ronda, kedves, normális, hűséges vagyok, kicsit zárkózott, de senkivel sem elutasító.

Nincsenek irreális elvárásaim (szerintem).: legyen nálam magasabb, azaz 172 fölötti, ne legyen iszonyatosan hájas, ne legyen túl kigyúrt. ne legyen kappanhangja és legyen jófej. Valamit érezzek benne, ami megtetszik, bármi lehet az.

Miért csak olyanok akarnak velem összejönni, akik FOGALMAM SINCS, H MIÉRT, de nem tetszenek külsőleg?

Próbáltam már ezen túllépni és volt, h összejöttem olyannal, aki nem vonzott, de nem sült jó ki belőle.

Bocsánat, ha sértő a kérdés. Nem vagyok felszínes, hiába fogjátok ezt írni.

2014. máj. 25. 15:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Nyilván másokban van a hiba.
2014. máj. 25. 15:02
 2/15 anonim ***** válasza:

Mert bejössz nekik? De szerintem ez neked jó, több közül tudsz válogatni :)

Amúgy valószínű ez azért van, mert eddig nem találkoztunk :D

2014. máj. 25. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Sok helyen látom, hogy ne legyen túl kigyúrt. Még soha nem láttam/hallottam róla, hogy lány elutasított volna egy palit mert túl kigyúrt. Épp ellenkezőleg, pont az ilyen pasikhoz szoktak odamenni a lányok.
2014. máj. 25. 15:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Marha egyszerű: kezdeményezz te!

Ha van olyan srác, aki bejön neked, és vonzónak tartod, el tudod képzelni, hogy járjatok és a többi, akkor kezdeményezz.

Nem kell egyből ráugrani, meg ilyenek, elég, ha szemezel vele, rámosolyogsz, stb. Ebből már érteni fogja, ha akar valamit, ha nem akar, akkor meg nem kínos, ha másnap összefuttok.

2014. máj. 25. 15:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Illetve a kérdés folytatása, hogy miért nem azok akarnak tőled valamit, akiktől szeretnéd? Azok meg rád se néznek...

nyertem?

2014. máj. 25. 15:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert nincs szerencséd... Attól, hogy olyan pasit akarsz, aki számodra vonzó még nem vagy felszínes. Senki nem akar olyan mellett ébredni, akire nem szívesen néz rá. ;)
2014. máj. 25. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy nálad magasabb legyen már elég irreális elvárás, így kizárod az emberek felét...
 8/15 A kérdező kommentje:

Én egyszer táncoltam egy sráccal és ez volt a fő, ami nem tetszett benne, h nagyon ki volt gyúrva. Biztos sok lánynak tetszik ez, nekem nagyon nem.

Kezdeményezni elég ritkán, de szoktam, de csak így, ahogy te is leírtad.:)

9/15 A kérdező kommentje:

Olyan magas vagyok? :O

Akik nagyon tetszenek, azoktól félek/hülyén viselkedem. Lehet, nem vesznek észre.

2014. máj. 25. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Na nehogy már a felnőtt férfiak fele alacsonyabb legyen 172 cm-nél, ez abszurdum! :DDDD Jó, jó, 12 év alatt talán...

Nem irreálisak az elvárásaid, egyszerűen eddig nem volt szerencséd, vagy valamiért te nem vonzod azt a típust, akikhez te vonzódnál. Az is lehet, hogy zárkózottabbnak tűnsz, mint hiszed.

2014. máj. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!