Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ikrek csillagjegyű pasik,...

Ikrek csillagjegyű pasik, igaznak érzitek magatokra, amiket a horoszkóp ír rólatok? Vagy szerintetek ez hülyeség?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég a hülye horoszkópos kérdésekből, takarodj át az ezotériás barmokhoz!
2014. jan. 9. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom igaz-e. Vagy mégis? Viaskodik a fejemben a két én. XD
2014. jan. 9. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:

én ikrek jegyű vagyok és nem hiszek az ilyesmiben. meg azt is badarságnak tartom, hogy bárki hisz benne, hogy a több millió fényévre levő csillagokat érdeklik vagy befolyásolja, hogy én hogy bánjak a pénzemmel.

egyszer olvasunk horoszkópot párommal és elég is volt. neki azt írta, hogy felhős-borús időszak következik a kapcsolatába. nekem meg azt, hogy örömteli, vitamentes. :D

attól még mondjuk igaznak érezhetem amit ír a horoszkóp szerkesztő, de ezek nagy általánosítások, amik szinte minden emberre igazak. olvass el két más csillagjegyű horoszkópot, biztos találsz benne olyat bőven, ami rád is igaz.

2014. jan. 9. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:

az előzőt nem én írtam ki:D

és pont azért írok ide, mert itt többféle gondolkozás érvényesül, az ezotériás barmoknál mindenki hisz ebben, nem?:D

2014. jan. 9. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ikrek vagyok, nem hiszek a horoszkópban, egy hatalmas baromságnak tartom, általában úgy vannak megírva, hogy a nagyobb része sok ember jellemére ráhúzható legyen.

[link]

éppenséggel ez itt, nagyjából illik rám, legalábbis én úgy érzem, de ha elolvasnám az összeset, akkor biztosan találnék még legalább 1 de inkább 2 jellemzést, ami szintén rám illik.

2014. jan. 9. 20:08
 6/7 Pretty_Fighter ***** válasza:

Én elszoktam olvasgatni,pl ha ismerkedem egy sráccal,vagy elkezdünk járni,csak úgy kíváncsiságból egy párhoroszkópot,meg jellemzést.De nem befolyásol semmiben.Pl legutóbbi kapcsolatom pont ikrekkel volt,és azt írta,hogy eléggé csajozósak,teszik a szépet,megcsalásra hajlamosak stb.De ugye nem vettem komolyan,nem foglalkoztam ilyesmivel.Aztán később rájöttem,hogy tényleg eléggé csajozik össze-vissza meg hasonlókat tesz,amiket írt a horoszkópja.:D

(máskor is bejött már,de ezektől függetlenül még nem fog befolyásolni ezentúl sem)

2014. jan. 9. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg a barátom, a legjobb barátom és a szeretőm is ikrek férfi.

Szóval, ha van valami konkrét kérdésed, nyugodtan írj privátot, most eléggé benne vagyok a témában. :D De itt nem szeretném részletezni.

2014. jan. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!