Ikrek csillagjegyű pasik, igaznak érzitek magatokra, amiket a horoszkóp ír rólatok? Vagy szerintetek ez hülyeség?
én ikrek jegyű vagyok és nem hiszek az ilyesmiben. meg azt is badarságnak tartom, hogy bárki hisz benne, hogy a több millió fényévre levő csillagokat érdeklik vagy befolyásolja, hogy én hogy bánjak a pénzemmel.
egyszer olvasunk horoszkópot párommal és elég is volt. neki azt írta, hogy felhős-borús időszak következik a kapcsolatába. nekem meg azt, hogy örömteli, vitamentes. :D
attól még mondjuk igaznak érezhetem amit ír a horoszkóp szerkesztő, de ezek nagy általánosítások, amik szinte minden emberre igazak. olvass el két más csillagjegyű horoszkópot, biztos találsz benne olyat bőven, ami rád is igaz.
az előzőt nem én írtam ki:D
és pont azért írok ide, mert itt többféle gondolkozás érvényesül, az ezotériás barmoknál mindenki hisz ebben, nem?:D
Ikrek vagyok, nem hiszek a horoszkópban, egy hatalmas baromságnak tartom, általában úgy vannak megírva, hogy a nagyobb része sok ember jellemére ráhúzható legyen.
éppenséggel ez itt, nagyjából illik rám, legalábbis én úgy érzem, de ha elolvasnám az összeset, akkor biztosan találnék még legalább 1 de inkább 2 jellemzést, ami szintén rám illik.
Én elszoktam olvasgatni,pl ha ismerkedem egy sráccal,vagy elkezdünk járni,csak úgy kíváncsiságból egy párhoroszkópot,meg jellemzést.De nem befolyásol semmiben.Pl legutóbbi kapcsolatom pont ikrekkel volt,és azt írta,hogy eléggé csajozósak,teszik a szépet,megcsalásra hajlamosak stb.De ugye nem vettem komolyan,nem foglalkoztam ilyesmivel.Aztán később rájöttem,hogy tényleg eléggé csajozik össze-vissza meg hasonlókat tesz,amiket írt a horoszkópja.:D
(máskor is bejött már,de ezektől függetlenül még nem fog befolyásolni ezentúl sem)
Nekem jelenleg a barátom, a legjobb barátom és a szeretőm is ikrek férfi.
Szóval, ha van valami konkrét kérdésed, nyugodtan írj privátot, most eléggé benne vagyok a témában. :D De itt nem szeretném részletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!