Bika csillagjegyű férfi felé hogyan közelítsek?
Szerintem a bika férfiak sem különböznek a többiektől. Add önmagad, mert a színjátékért senki nincs oda, csillagjegytől függetlenül. Majd menet közben úgyis kiderül, hogy neki milyen az ízlésvilága.
/Nem ide tartozik, de már nagyon idegesít ez a sorozatos agymenés. A vörös szín hatása stílusosan: bullshit. A bikának tök mindegy, milyen színű posztót lengetsz előtte, mert ő csak a mozgásra reagál./
Hogyan közelíts?
Mindig szemből! Főleg, ha tanult valamilyen küzdősportot!
Hát.. egy normális választ sem kaptam, de azért legalább ti jól szórakoztatok. Mondjuk számítottam erre a "micsoda baromság az egész". Van, aki hisz benne, van, aki nem. Csak tudnám, hogy akkor Ti minek kattintotok erre a címszóra.
Nem az a szánalmas, aki hisz benne, hanem az, aki arra élvez, hogy minket oszt.
Tőlem normális választ kaptál. (tegnap 13:18) Mégis 0-ra pontoztál. Hát látod ez a szánalmas. Van a fejedben egy elképzelés, hogy ilyen-olyan öltözködéssel, beszédtémával próbálkoznál, vagy direkt randira hívnád, és most erre kérsz megerősítést. Öltözködés és beszédtéma emberfüggő. Viszont a randira hívásban én nem tudlak megerősíteni, hiszen tapasztaltam, hogy nem vezet jóra. Ez nem normális válasz?
Hát akkor hajrá, mindet bele, öltözz kihívóan, célozgass, hátha neki az jön be. És hívd te magad első randira! Majd lesz utána tapasztalatod, ha nekem nem hiszel.
Nem vagyok fanatikus horoszkópmániás, de néha megfigyelhető közös jellemvonás azonos csillagjegyűeknél. Mérhetetlenül sajnálom, hogy neked nem ínyedrevaló az, amit 3 bika férfinál is megfigyeltem.
Nekem volt Bika jegyű barátom. Ő pont, hogy nem volt oda a magamutogatásért, nem szerette a közönségességet. Én szúrtam ki őt, de ő szólított meg engem.
Amúgy meg, szerintem mindegyikük más. Szóval, az egy dolog, hogy veszünk x főnyi férfit, akik Bika csillagjegyűek, de biztosan lesz eltérés közöttük ízlés meg egyéb más dolgában.
Meg szerintem, egy kapcsolatban sosem szerencsés dolog az, ha másnak mutatja magát az ember, mint ami valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!