Kinek volt/van oroszlán csillagjegyű párja (férfi)?
Nézz meg egy filmet az oroszlánokról a National Geographic csatornán, és megtudod, hogy milyenek. Mind csak fekszik a szavannán, és csapkod a farkával, meg nagynéha elbődül egyet.
Én az vagyok, és nincs rossz tulajdonságom egy sem, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni magamról! :-)
A 3-as kommentelő vagyok.
"mindig olyan öntelten beszélt magáról, mást szinte nem is hagyott szóhoz jutni csak magát fényezte"
Öntelt nem vagyok és hagyom szóhoz jutni a másikat is, azért néha a szavába vágok, mert jönnek a gondolatok 1000-rel, de akkor elnézést kérek, hogy a szavába vágtam.
"ha szeret valakit azt nagyon ki tudja mutatni, de abban a percben, hogy elmúlt az érzés szinte megkeseríti a másik életét"
Ez rám is igaz, és olyan nincs, hogy elmúlik az érzés, csak csillapodik. Ha valakit beengedtem a szívembe, akkor onnan nincs menekvés! :)
"szeretett nagyokat mondani, vagy kiszinezni a sztorikat esetleg hazugságokat kitalálni"
Én direkt kerülöm az ilyet!!! Sőt, az olyan emberre is máshogy nézek, aki ilyen.
"nagyon csöndes viszont mellette nagyon határozott…harapófogóval kihúzni belőle és akkor is csak töredékeket mond el"
Nem vagyok se csöndes, se hangos. Néha kissé határozatlan vagyok, vagy… mégsem? :)) Pont hogy mindent elmondok, nem csak töredékeket!! :(
"konfliktuskerülő és a cél érdekében akár hazudni is képes csak balhé ne legyen"
Én is kerülöm a konfliktust, de mint írtam, nem hazudok, de beleütközöm én is konfliktusokba.
Mint például: gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok__3335058-kinek-van-igaza
Hogy mit lehet az ilyen emberrel csinálni, hogy jobban nyíljon meg? Beszélgetni kell vele. Sokat!! Elmondani, hogy mi zavar és érdeklődni iránta, a múltjáról, a kapcsolatairól… Meg kell ismerni őt - jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!