Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki fogtok akadni a kérdésen...

Ki fogtok akadni a kérdésen Férfiak, de ne vegyétek magatokra?

Figyelt kérdés

Miért mindig olyan fiúk nyomulnak rám, akik taszítanak/nem vozanak külsőleg?

Hangsúlyozom: abszolút nem vagyok ronda, kedves, normális, hűséges vagyok, kicsit zárkózott, de senkivel sem elutasító.

Nincsenek irreális elvárásaim (szerintem).: legyen nálam magasabb, azaz 172 fölötti, ne legyen iszonyatosan hájas, ne legyen túl kigyúrt. ne legyen kappanhangja és legyen jófej. Valamit érezzek benne, ami megtetszik, bármi lehet az.

Miért csak olyanok akarnak velem összejönni, akik FOGALMAM SINCS, H MIÉRT, de nem tetszenek külsőleg?

Próbáltam már ezen túllépni és volt, h összejöttem olyannal, aki nem vonzott, de nem sült jó ki belőle.

Bocsánat, ha sértő a kérdés. Nem vagyok felszínes, hiába fogjátok ezt írni.

2014. máj. 25. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondolom mert akik nem "taszítanak" azoknak meg te nem jössz be.
2014. máj. 25. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg akik neked bejönnének, nekik nem kellesz, akikkel pedig ideális párt alkotnál azok félnek kezdeményezni.

A legegyszerűbb ha kezdeményezel te a zárkózottság ellenére.

2014. máj. 25. 15:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. :)

És nem, nem a macsó félék után koslatok, ahogy itt páran célozgattak rá. Sőt általában olyan fiúk tetszenek, akik inkább aranyosak, mint helyesek.

2014. máj. 25. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha igaz amit írsz, akkor lehet csak annyi hiányzik, hogy többet járj társaságba. (és ez nem feltétlen a kocsmát/diszkót jelenti)

Minél többet szem lát, annál nagyobb az esélye, hogy egyszer szembe jön a szőke herceg!

Nem vagy felszínes, inkább érett.

2014. máj. 25. 15:36
 15/15 anonim válasza:
A szerelem alapvetően ilyen: ki kell várni, addig meg vagy te tetszel neki, vagy fordítva.
2014. máj. 25. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!