Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?
Azért abban igaza van a kérdezőnek, hogy rengeteg az ápolatlan ember, és a környezetemben több ilyen férfit látok, mint nőt. A szaktársaim többsége férfi, de azért van 40-50 nő is, és mi ápoltabbak vagyunk. Nekem sem szokásom kikenni magam, szoliba se járok, otthon melegítőben vagyok, de azért nem hordok zsákruhákat, sőt, járok fodrászhoz és kozmetikushoz, és edzek is.
Általában a kissé fiús stílusom miatt jobban kijövök pasikkal, velük többet is beszélek, ezért tudom, hogy némelyikük képes a tesiórás ruhájában bejönni a többi órájára, és nem egy olyan van köztük, aki hetente mos csak fogat. Aztán látom a kinyúlt, színben vagy fazonban totál nem passzoló (most komolyan, hófehér bőrre fehér pólót meg türkiz gatyát húzni?) ruhákat, meg az olyan kombókat, mint kockás a csíkossal meg szandál zoknival. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nyilvánvalóan nem jár fodrászhoz a többségük. Az arcszőrzettel nincs problémám, ha ápolt, de a pamacsokban növő és göndörödő szakállkezdemény nem mondható ápoltnak.
A párom hozzájuk képest ápolt, de szerintem előbb hámlik le az egész feje, minthogy arckrémet használjon, és inkább fürdik naponta 3x, csak dezodort ne kelljen venni. Hiába, mi nők azért jobban adunk a kinézetre, és engem is bánt, hogy amíg én hetente 3x futni járok és figyelek a kinézetemre és az öltözködésre, egy csomó ismerősöm el van hízva a pizzától, a kólától meg a félnapos gépezésektől, kinyúlt ruhákban járnak és néha bizony büdösek is, és sírnak, hogy a nőket csak a külső érdekli. Nem, hanem a külső és a belső is, és az igénytelenség nem vonzó tulajdonság.
Nekem nőként a középiskolába folyton beszóltak a pasik, hogy milyen fehér a bőröm,pedig tök jó nő lennék ha szoliba járnék. Egyébként én is ugyanezt látom. Ott vannak a közösségi oldalak a fullos nőkre rengeteg pasi csorgatja a nyálát ,folyton kapják az ismerkedő üzeneteket. Aztán miután rájönnek ,hogy az ilyen nők megszerzéséhez pénz is kellene vagy hasonló fullos pasinak lenniük, fel vannak háborodva micsoda pénzéhes, felszínes r..anc. De könyörgöm mit vártak? Ők is csak a külsőt nézik az ilyen lányokon, de azért ők elvárnák,hogy a nő az csak a belső értékekre menjen,arra nem gondolnak ,hogy a nőnek is havi jelentős kiadás ,hogy ilyen tip-top legyen továbbra is és ezért joggal vár cserébe valamit.
A másik kedvenc amikor a smink nélküli nőkkel jönnek,hogy a természetes a szép, aztán olyan nőket linkelgetnek akik natúr sminkbe vannak,de ők azt hiszik úgy kéne kinéznie egy nőnek reggel.( semmi pattanás,szem alatti karika,makulátlan bőr, szemöldök, hosszú,dús szempillák)
Tehát alapnak veszi,hogy ilyen egyszerű,természetes nő a legigénytelenebb pasinak is jár.
Korábban válaszoltam, kihagytam pár dolgot ami sajnos jellemző a környezetemben a férfiakra...
- 20 éves kibolyhosodott, kinyúlt ruhák... jó, mélyszegényeknél ez nem baj, de amikor annyit költ vki cigire, sörre, videojátékra, akkor hogy nem tud évi egyszer bemenni egy kínai boltba, urambocsá plázába venni magának pár új ruhát... a többséget nem is kell sokáig lecserélni
- melegítőnadrág... ez olyan igénytelen dolog. Otthonra, edzésre tök jó. De még akkor is, ha "csak" a boltba, "csak" a postára megyek be, nem hiszem, hogy akkora időpocsékolás lenne felvenni egy farmert inggel/pólóval
- amikor a nadrágból két oldalt durván messzire kipupul a zseb, mert szerinte a táska b...is dolog, de közben meg magával visz egy csomó mindent... meg amikor elegáns rendezvényre beállít hátizsákkal, mert a kisebb, elegáns táska b...is (és ezt nem a nők mondják)
- szandál-zokni kombóról, makkos cipőhöz fehér zokniról, mellkasig felhúzott kordnadrágokról ne is beszéljünk... és az ember azt hiszi, csak a papik meg a putrisok hordanak ilyet, de nem...
88as: Kicsit felhúztak, azzal hogy lek*rv@ztak, proliztak stb. meg hogy milyen provokatív a kérdés, azért lássuk be ez elsősorban egy kérdezz, felelek oldal.... De ezeket a vitákat már nem szeretném folytatni.....
De te legalább megértetted, hogy mit akarok mondani, igen tényleg ez van már sajnos. :/
Ide figyej 3.14na.
Van amiben férfiként egyetértek veled.
Nekem is a nők mozgatják a fantáziám.
Azonban:
sohasem leszek olyan mint egy nő. Nem is akarok.
Nem fogom gyantáztatni magam. Nem fogok tanga bugyit húzni a szoknyám alá.
Nem fogok 10 cm magas sarkú bokatörőben egyensúlyozni.
Nem fogom 700 ml-es plasztikokat rakatni a mellembe. Nem fogom rúzsozni az ajkaimat.
Nem fogok vibrátort dugni a micsodámba.
Nem fogok fa..szt szopni.
Ergo: Amennyiben neked a nők tetszenek. Kezdj velük!
ui. Nehéz lesz taláni egyet aki el fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!