Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak mért nem adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy tele van az ország csinos, igényes nőkkel, viszont a pasik pffff alig látok olyat megmozgatja a fantáziám vagy jó ránézni. És szerintem azok, akik azt hajtogatják, hogy "csak a belső számít", ugyanúgy olyan lányt szeretnének maguknak, aki tetszik nekik külsőre, csak magukat akarják "menteni" ezzel. Mért van, hogy azt hiszitek, hogy már az is nagy dolog, ha ápoltak vagytok 2016-ban?
2016. okt. 13. 01:14
 61/109 A kérdező kommentje:
Budapesten élek, és hát olyan igénytelenek a pasik....
2016. okt. 13. 03:22
 62/109 anonim válasza:
20%
Persze miért neked ki kell a justin biebber? Száj le a magas lóról.
2016. okt. 13. 03:24
 63/109 anonim ***** válasza:
27%

Ez tényleg trollkodás.

Pedig én komolyan gondoltam. :/

2016. okt. 13. 03:25
 64/109 anonim ***** válasza:
8%
Ez már sok amit itt műveltek főleg a kérdező egy herceg kell neki fehér lovon.
2016. okt. 13. 03:29
 65/109 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én nem támadtalak egyáltalán, csak bátorkodtam rákérdezni, hogy konkrétan mire gondolsz "magára adás" alatt, csak mert ez elég tág fogalom. Ha orvoshoz mész, és annyit mondasz, hogy "fáj", abból ő sem fog tudni kikövetkeztetni semmit. Nem kell egyből gorombáskodni.

Na, megnéztem a 29-es választ. A borotválkozás az speciel stimmel, én nem vagyok rosszban vele, és nemszeretek úgy kinézni mint egy hadifogoly.

Ami a testalkatot illeti, meg fogsz lepődni, de a szerencsésebb véglet vagyok :) akármit eszem, gyakorlatilag semmivé válik, 1-1 kiló is csak kínkeservesen jön fel rám, úgy 50-100 ezer kalória után (ne kérdezd, hogy csinálom, ha tudnám, már csiliomos lehetnék a szuper fogyásmódszeremmel).

Ami a ruhatárat illeti, én egyenruhát hordok, annak pedig van egy igen jó tulajdonsága: akár 10 évet is elvisel különösebb károsodás nélkül. A militarista bakancsra ugyanez igaz. Ennek ellenére a kopott, szakadt ruhát egy idő után lecserélem, vagy akár megvarrom (igen, varrni is tudok!). És természetesen van belőle elegáns változat is, ha valahova az kell. Az öltönyt meg ki nem állhatom.

Fodrászat is stimmel, bár nagyon lassan nő a hajam, évente 4-szer elég, ha elmegyek férfifodrászhoz, és akkor sincs sok dolga. És mivel sapkát hordok, így koszolódni se koszolódik hamar, ennek ellenére természetesen mosok hajat rendszeresen. És nem csináltatok magamnak punkfrizurát :D nem is állna jól...

Stílus? Az van, egyedi stílus, már 12 éves korom óta, és nékem remekül bevált.

Azzal meg semmi bajom nincs, hogyha egy nőnek is vannak elvárásai, de lehessen már összhangba hozni a pasiéval is, ő is tesz kompromisszumukat, te is, mert hát - ahogy írtad - a kapcsolat 2 emberről szól.

2016. okt. 13. 03:29
 66/109 A kérdező kommentje:

Gyerekek gyakorlatilag annyit írtam, hogy borotválkozzon és tornászon meg fürödjön, fogat mosson.

Milyen hercegről beszélünk már?

2016. okt. 13. 03:33
 67/109 anonim ***** válasza:
7%
Na de sebaj a kérdezőnek se lesz soha normális párkapcsolata mert ilyen elvárásokkal és ezzel a kényes stílusával senkise fogja elfogadni csak egy,két éjszakára az ágyba.
2016. okt. 13. 03:36
 68/109 anonim ***** válasza:
Itt vagyok neki én, ha nem kamu. ;)
2016. okt. 13. 03:38
 69/109 A kérdező kommentje:
BMW, mennyi idős vagy?
2016. okt. 13. 03:40
 70/109 anonim ***** válasza:
Ja persze a Bmvs csávó az aztán igen valószínű hogy veled megismerkedik a hercegnő vigyél neki rózsát de aztán tövis legyen ám!.
2016. okt. 13. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!