Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?
"A nő ápolja az arcát, a haját, borotválja magát mindenhol, fesse be a haját ha őszül, járjon el szoláriumba, kozmetikushoz, pedikűröshöz, fodrászhoz, öltözködjön szépen stb. és hát természetesen a saját fizetéséből"
Megfelelési kényszer level 200. Gratulálok.
Plázacica vagy.
Ki kényszerít rá hogy az legyél?
Én szóba sem állok ilyen mű nőkkel, mert undorítóak, és nekik én nem lennék elég steril, gazdag, szép, tökéletes (szerencsére).
Saját magadnak generálsz problémákat, ha nem vennéd észre.
Panaszkodsz, provokálod az embereket.
2 pár cipőm 100 ezer forintba kerül, pólóm, farmerom annyi van, hogy megszámolni sem tudom, és ezek mind 20 ezer felett vannak. Zakóm nincs 100 ezer alatt. A legdrágább parfümjeim vannak. Emelett nagyon ápolt vagyok, sokak szerint már betegesen.
Mi kell még?
A műköröm meg a szoli alap ápoltság egy csajnál? Hát... inkább az előttem szóló pasikhoz állnék be gémelni, mint a szoliba. Lehet igénytelennek tartani, pedig esküszöm nem vagyok büdös :D
Mindenkinek más az ízlése, van sok ápolt pasi, max nem jó helyen keresed őket. És itt nem a kondikás ecsetfejűekre gondolok mert azok kb. = a szolicicákkal.
Ja, és a lényeget kifelejtettem.
Ezer éve nem menő a szolárium, agyon vakolt arc, műköröm és társai. Még mindig nem tudom milyen képzelt világban élsz :D
És igen. A férfiak attól férfiak, hogy nem nők. :)
Megosztok veled még egy titkot: Valójában teljesen felesleges pedikűr, manikűr, szoli, műhaj, műszempilla...stb. Egy férfinak elég ha nem vagy hisztis, vonzónak tart, és el lehet veled beszélgetni bármiről. Mindenki más akinek így tetszel, csak a szex miatt "tart". Akárhogy nézem, senki sem kényszerít titeket , plázacicákat, hogy azt csináljátok, amit.
Ezt az egészet magadnak találtad ki, és magad miatt csinálod, és még így sem tetszel kb senkinek, csak a farkuknak... :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!