Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy tele van az ország csinos, igényes nőkkel, viszont a pasik pffff alig látok olyat megmozgatja a fantáziám vagy jó ránézni. És szerintem azok, akik azt hajtogatják, hogy "csak a belső számít", ugyanúgy olyan lányt szeretnének maguknak, aki tetszik nekik külsőre, csak magukat akarják "menteni" ezzel. Mért van, hogy azt hiszitek, hogy már az is nagy dolog, ha ápoltak vagytok 2016-ban?2016. okt. 13. 01:14
41/109 anonim válasza:
Ezek csak igénytelen emberek, akiket megsértettél a kérdéseddel.
42/109 anonim válasza:
Szőrös férfi is lehet igényes és ápolt. Sőt... próbáltad te már a punciszőröd fazonra borotválni? Nagyobb meló, mint 0-ra lehúzni az egészet. Az meg, hogy neked nem tetszik a szakáll ízlés kérdése nem ápoltságé. Persze vannak ápolatlan szakállak is, de ne általánosítsunk.
43/109 anonim válasza:
Hetente 1 szer járok fodrászhoz haj vágás, 2 szer kozmetikushoz szemöldök szedés arc tisztítás arc pakolás,hetente borotválkozom,minden hónapba újruhákat veszek,egy kis korrektor,alapozó,előtte persze hidratáló krémet használok,hétköznap kondi edzés,19/f.
44/109 A kérdező kommentje:
A borotválkozást az arcra értettem :D
2016. okt. 13. 02:44
45/109 anonim válasza:
Add meg a címed és elbeszélgetek az apukáddal az egyedfejlődésedről.
46/109 anonim válasza:
Tudom, hogy az arcra értetted... a puncis dolgot azért mondtam, hogy te is értsd a példát, mivel lány létedre gondolom nem az arcod borotválod...
47/109 A kérdező kommentje:
Jaj ez már nagyon szánalmas..... Te is tudod jól, hogy minden nő borotválja a lábát mindennap minimum, sőt van aki a karját is.
2016. okt. 13. 02:52
48/109 anonim válasza:
Mi igényesebbek vagyunk férfiak mint ti nők nem is tudjátok de akkor most tájékoztatlak téged/nőket hogy mi sokkal igényesebb vagyunk!.
49/109 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem értem, mi a nagy dolog abba hogy borotválkozzatok..... Ha a nők ennyit mindent megtudnak tenni magukért, nektek is menne. Vagy most kajak 14 éves hülye gyerekek írogatnak csak?
2016. okt. 13. 02:55
50/109 anonim válasza:
Én megmozdíthatom a fántáziád csak írj rám béby és belémszeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!