Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?
Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.2010. márc. 19. 18:44
52/123 anonim válasza:
Hagyd rá. Fogalmam sincs miért kezdett el veled kötekedni, teljesen korrekt és értelmes kérdésed volt, ezerszer értelmesebb, mint itt némelyik.
53/123 anonim válasza:
bár a 20:06-os válaszod után, azon csodálkozom, hogy mit keresel még itt Magyarországon??? Már rég a föld túlsó felén kéne lenned....
54/123 A kérdező kommentje:
csak nem szeretem ha olyannak állítanak be amilyen nem vagyok (plázacica... -.-) és rám akarja valaki dumálni h ismerkedjek hülyékkel nyugodtan mert kb az való nekem...
2010. márc. 19. 20:09
55/123 anonim válasza:
kinézetre megmondom,h ki milyen.mert nyitott szemmel járok.tudod volt egy lány akivel néha eggyüt voltam.szerelmes lett,kezdte nyeregben érezni magát.próbált manipulálni,amihez nagyon kevés.én csak kérdeztem é nem tudott válaszolni.elküldtem.a mai napig hívogat,mert felfogta a kis agya,a dolgokat,és visszasír.igér fűt,fát.olyan mint te!!!!ezekre a kérdésekre vszinű azokat válaszolta volna amiket te.ez lehet vmi női agymüködés,és minden nőre igaz.de leesett neki kb 2 hét után,h kinek volt igaza.most ott tartunk,h hálát mond amiért ráébresztettem dolgokra.
56/123 A kérdező kommentje:
a 20:06os válaszomról annyit h hülyékkel nem foglalkozom és pont az ilyen lökött emberek miatt van ez a kérdés...
2010. márc. 19. 20:10
57/123 anonim válasza:
20:10: pedig lenne mit tanulnod tőlük, mert vannak elmaradásaid....
58/123 anonim válasza:
és ezt most persze negatív értelemben mondom....
59/123 A kérdező kommentje:
"próbált manipulálni,amihez nagyon kevés" ezek szerint kb semmibe nézted... bár nem tudom milyen volt a lány és téged sem ismerlek de ennyiből leszűröm h hajtod az igazad és lyukat beszélsz az emberbe
2010. márc. 19. 20:12
60/123 anonim válasza:
ha te nem találsz magadnak normális partnert akkor ki a balfa@sz??biztos én xDDDDDD.én csak kacagok rajtad,de látom elvitte a szövegem és ideges lettél.de ettől jobb nem lessz.engem 1 óra mulva felsz0pnak,t meg itt fogsz veszekedni a neten a barmokkal.akkor hányas a kabát?????xDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!