Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?

Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.
2010. márc. 19. 18:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 A kérdező kommentje:
normálisnak tartom magam, az életben pedig vannak céljaim... nem is kevés... nem sírok de ha 1 pasi valami miatt nem jön be akkor miért legyek vele ha tudom h nem bírom elviselni az aktuális hülyeségét?
2010. márc. 19. 19:48
 32/123 anonim ***** válasza:
Ezért nyisd ki a kaput, akkor hátha bejönnek....
2010. márc. 19. 19:49
 33/123 anonim ***** válasza:
nem mondta senki hogy legyél vele.de látom nem érted a mondókám lényegét.
2010. márc. 19. 19:50
 34/123 A kérdező kommentje:
valóban nem... konkrétumokat szeretem és nem a köntörfalazást... kapu nyitva van de én nem süllyedek oda ahol elég sok pasi és sajnos csaj is van
2010. márc. 19. 19:51
 35/123 anonim ***** válasza:
pedig ezzel az ócska "pasi valami miatt nem jön be" dumával nem tűnsz többnek az átlagnál.... A plazacicák szoktak hasonlóképp kommunikálni...
2010. márc. 19. 19:52
 36/123 A kérdező kommentje:
nos rám is mindent lehet mondani de azt h plázamacska vagyok hááát azt nagyon nem... falnak megyek az ilyenektől...
2010. márc. 19. 19:53
 37/123 anonim ***** válasza:
hajrá, nem sok mindenből maradnál ki, ahogy elnézem....
2010. márc. 19. 19:53
 38/123 A kérdező kommentje:
de am ezek szerint neked sose volt olyan h a csaj vmi miatt nem jött be... sztem te se szívesen lennél olyannal aki buta mint a föld és egyszerűen képtelen viselkedni... nem azt mondtam h nincs olyan aki ne felelne meg... egyszerűen még nem találkoztam ilyennel
2010. márc. 19. 19:54
 39/123 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi rosszat nem írt a kérdező. Most nem azért, de igaza van. Miért legyen olyannal, aki láthatóan nem élete párja? És még csak nem is tetszik neki. Szeretnek itt egyesek a válogatással példálózni, hogy jajj te sem nyújtasz semmit stb., de akár tetszik akár nem ez az ő élete, és ha ő úgy érzi jól magát, hogy olyannal van, akit jól megválaszt, az az ő döntése. Nyugodtan sírhat is, ha nem talál ilyet, ez is az ő döntése. Csak azért nem kell összeállnia valakivel, mert mások szerint nagyon az elvárásai.
2010. márc. 19. 19:54
 40/123 anonim ***** válasza:
konkrétumok???ha azokat írnám akkor az nem te lennél hanem én.és én nem fogom-akarom megváltoztatni az életedet.azt neked kell megtenned.ha meg akarod egyáltalán!!??
2010. márc. 19. 19:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!