Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?

Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.
2010. márc. 19. 18:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem mi rosszat tett ez a lány. Az a gondotok, hogy nem rohangál fejvesztve hogy normális párt találjon magának, hanem hagyja, hogy sodorja az élet és így találjon párt? Nem hinném, hogy mindenkinek annyi ideje lenne a tökéletes párkeresésre, és igenis lehet bosszankodni azon, ha valami nem jön össze vagy nem úgy alakul. Más is bosszankodik egy vizsgán, egy félresikerült randin és nagyon sok minden máson. Mégsem szólnak be nekik, hogy ráébresszék, tulajdonképpen gyökeresen meg kellene változnod, mert hangot mertél adni valaminek, ami nem úgy működik,ahogyan azt elképzelted.
2010. márc. 19. 20:13
 62/123 A kérdező kommentje:
ja és am mit ígértem én? :O tudtommal semmit de lehet h kijött rajtam a macskásodás első tünete?
2010. márc. 19. 20:14
 63/123 A kérdező kommentje:
nem veszekszem, szerintem ez csak vita 2 ember álláspontjáról
2010. márc. 19. 20:16
 64/123 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd rá. Mi az, hogy 1 óra múlva felsz*pnak? Akkor ki a bunkó és az egyéb sok szép jelző amivel illetett téged?? Ennél ocsmányabb megnyilvánulást régen láttam. Ne hagyd magad felhergelni, alaptalanok a vádjai.
2010. márc. 19. 20:17
 65/123 anonim ***** válasza:
ha nem b@sztatnak vkit az nem fog megváltozni.gondolj bele amikor apád elvert gyerekorodban.akkor utáltad most meg köszönöd neki.
2010. márc. 19. 20:17
 66/123 A kérdező kommentje:
lehet őt verte az apja... nem lettem ideges egyáltalán... az ilyen primitív embereken jókat szórakozok :) ő is olyan mint a többség aki csak a szexre hajt. pont az ilyentől megyek falnak...
2010. márc. 19. 20:19
 67/123 anonim ***** válasza:

látod azok védnek akik hasonló cipőben járnak mint te.őket nem b@szogatja senki,és nem is fognak megváltozni.én akkor miért vagyok mindenben szerencsés?melo,nő,haverok....

csak nem azért mert teszek érte????azta milyen ügyes gyerekecske ül itt.xDDDDDDDDD tetszik amugy a show!!!toljátok ezerrel!!!

2010. márc. 19. 20:20
 68/123 anonim ***** válasza:
20:20: Na jó ez már tényleg sok, ahhoz képest, hogy milyen sikeresnek állítod be magad, mégis itt b@szod el a napod.......
2010. márc. 19. 20:21
 69/123 anonim ***** válasza:
gondolom a sok nő, haverok, buli mellett ráélsz, nyomorékokkal is foglalkozni....
 70/123 anonim ***** válasza:
kár h 40 perc mulva jön a bnőm,pedig itt ülnék én is,és kacagnék tovább.látod megint magadat véded.talán fájó kicsit az igazság?????xDDDDD
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!