Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?
Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.2010. márc. 19. 18:44
72/123 anonim válasza:
Igen, hasonló cipőben :) Én nem bánom, hogy hasonló cipőben vagyok a kérdezővel :) Mindketten családról álmodunk, ami ebben a korban normális. Kapcsolatunk nincs. És? Majd lesz, ha úgy hozza az élet. Mi ebben annyira borzasztó?
73/123 A kérdező kommentje:
nos engem nem kell baszogatni ahhoz h munkám legyen mert van eszem ahhoz h magamtól menjek utána... amiatt sem kell baszogatni h legyen pasim hiszem nem keresem görcsösen egyszerűen unom a primitív barmokat akiknek a dugáson meg a felsz*páson kívül nem terjed a szókincse
2010. márc. 19. 20:23
74/123 anonim válasza:
ez az toljátok.21 éves létedre gyerekes vagy ,h felveszel mindent.és ha nem vennéd fel,nem írtál volna be,és nem is válaszolnál...
na akkor megint én vagyok a paraszt tudom.XDDDDD
75/123 anonim válasza:
20:21: 40 perc múlva jön a barátnőd? Jaaa, a transzszexuális Sanyi a szomszédból???
76/123 anonim válasza:
meg hülye i vagyok,de igazam van xDDDDD
akkor is xDDDDDD
77/123 anonim válasza:
nem nem.nagyon jó kis csajszi.hidd el papám,szenvedélyes,okos,igényes,odavagyok érte ám.
78/123 A kérdező kommentje:
kár h megy a csajod??? én nem idegeskedem a válaszaidon igazából jól szórakozom rajtuk ;)
2010. márc. 19. 20:25
79/123 anonim válasza:
Persze, hogy felveszem, mert rólam beszéltél. Ha 40 éves lennék akkor is ugyanúgy felvenném, ha rólam van szó. Gyerekes nem gyerekes, nem én írok xD-ket és nem én mesélem el, mi fog történni, ha megérkezik a barátnőm. Még egy férfiről sem illik elmesélni, hogy hogyan zajlik a szexuális élet, nemhogy egy nőről. Ez kettőtökre tartozik, mégis olvasta, aki végignézte a válaszokat. Ennyit a gyerekességről, szerintem ne akard a kérdezőt a jó modorról és a hozzáállásáról kioktatni. Felesleges, semmi rosszat nem tett.
80/123 anonim válasza:
de írjatok már!! pereg az idő,és jól akarom érezni magam addig is.mit írjak??????mire válaszoltok????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!