Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?
Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.2010. márc. 19. 18:44
41/123 A kérdező kommentje:
Jézusom miért nekem kell változnom ha megismerkedek valakivel és egyszerűen balf*sz? legyek én is olyan paraszt mint ő? köszi inkább kihagyom...
2010. márc. 19. 19:58
42/123 anonim válasza:
magad ellen beszélsz.ha balf@sz akkor miért ismerkedsz vele?
43/123 A kérdező kommentje:
mert a kinézete alapján nem tudom megállapítani h mennyire értelmes... vagy te ennyire ügyes vagy?
2010. márc. 19. 20:03
44/123 anonim válasza:
nézd nekem nem kell semmit megmagyarázz,én értem a szitut,és mint kiderült nem fogsz olyat válaszolni,amiben nem próbálnád kimenteni magad.minden válaszodra kérdezek olyat,amiben nekem van igazam.na pl ezen is változtathatnál.
45/123 anonim válasza:
20:01: Inkább hívd el randizni, ne úgy udvarolj már mint egy óvódás.....
46/123 A kérdező kommentje:
ez a nézetem... ezt mondjuk te nem fogod tudni megváltoztatni és sztem te is az általam felsorolt valamely kategóriába tartozol ha ennyire véded a balf*szok társaságát...
2010. márc. 19. 20:05
48/123 A kérdező kommentje:
am meg hülye az az ember aki maga alatt ássa a gödröt... ;)
2010. márc. 19. 20:06
49/123 anonim válasza:
megmondtam neked, hogy ne így udvarolj.
50/123 A kérdező kommentje:
figy pont leszarom h mit basztam el nálad és mit nem...
2010. márc. 19. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!