Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?
Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.2010. márc. 19. 18:44
11/123 A kérdező kommentje:
nekem is mondták már h ahhoz képest h fiatal vagyok komoly a gondolkodásom. én is szerettem vna fiatalon anyuka lenni mert sztem nem jó azt sem sokáig húzni hiszen azt a gyereket fel is kell nevelni (persze nem mostanában szültem vna)
2010. márc. 19. 19:00
12/123 anonim válasza:
Hát igen, nekem is mostanában a családalapításon jár az eszem, de apuka és szerető férj hiányában (aki természetesen egy azon személy lenne :D ) nincs rá lehetőségem. Anyagilag sem úgy állok, hogy beleférjen egy baba. Bízom benne azért, hogy ez a helyzet változni fog azért 5 éven belül :)
13/123 A kérdező kommentje:
keresztanyumnak van egy 2 éves kislánya és egy 2 hónapos kisfia. pár napig náluk voltam segítettem neki a gyerekek körül és amikor az a csepp kisfiú rámmosolygott elsírtam magam... mondjuk megfelelő társ és anyagiak hiányában valóban nekem is nehéz lenne...
2010. márc. 19. 19:05
15/123 anonim válasza:
Ne is mondd, én is állandóan babát öltöztetek, kismamáknak segítek, eü tanácsokat osztok, segítek a sikeres gyermekáldásban. Mások ügyes bajos dolgait iszonyú hamar meg tudom oldani. A sajátjaimmal bajban vagyok :)
16/123 A kérdező kommentje:
ráadásul majdnem szülésznő lettem... csak ott kellett hagynom az egyetemet... szívem szakadt meg... :S
2010. márc. 19. 19:08
17/123 anonim válasza:
Hát ezt szomorúan hallom :) Én az leszek :):):) Pedig akkor lenne egy olyan kolléganőm, aki ebben a tekintetben hasonlít rám :):)
18/123 A kérdező kommentje:
melyik egyetemre jársz?
2010. márc. 19. 19:12
19/123 anonim válasza:
Hát ha a Szolnokira gondolsz, akkor az már sajnos megszűnt :( Utolsó évfolyamosak a szülésznők :(:( Miért nem csinálhattad végig? Másik szakot választottál? Eüs maradtál?
20/123 A kérdező kommentje:
egyik tanárom átsegített költségtérítéses képzésre... az meg sok lett vna... így otthagytam... :(
2010. márc. 19. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!