Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?
Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.2010. márc. 19. 18:44
21/123 anonim válasza:
discoban nem lehet ismerekedni.az nem arra van kitalálva.én normális,korrekt fasza gyerek vagyok,és bulikban soha nem találtam normáslis csajt.
23/ff
22/123 A kérdező kommentje:
bulikban sem viselkedem "k..vásan" tehát ezért sem értem h ha látja a pasi h nem vonaglok a krómrúdon mint a többi csaj akkor minek jön oda azzal h "dugunk??" -.-
2010. márc. 19. 19:32
23/123 anonim válasza:
Jajj szegénykém :( Nem vagy még elkésve, sokan kezdik 20 felett az egyetemet. Szóval még beadhatod akár ugyan oda újra a jelentkezésedet államilag finanszírozott képzésre. És már a sok vizsgát sem kell megcsinálni, mert javarészt megvan :) Hacsak nem arra a képzésre jártál, ami már megszűnt :(
24/123 A kérdező kommentje:
én a debrecenire jártam. de oda nem adom be még1x mert ha ez a tanár tanítana akkor tuti bukás továbbra is hiszem nem vtam szimpi neki... ennyi volt az egész :S
2010. márc. 19. 19:36
25/123 anonim válasza:
23 ff vagyok,aki a discos kommentet írta.azon még nem gondolkodtál el,h mit kéne tenned azért h jobb legyen?hát ne haragudj meg de egy ilyen nő nekem sem kellene aki csak sír,de nem tesz azért hogy jobb legyen.
bb
26/123 anonim válasza:
És ha egy másik sulit próbálnál? Ne hagyd elveszni az álmaidat, később nagyon fogod bánni :):)
27/123 A kérdező kommentje:
ez nem sírás... egyszerű kérdés... ha értelmezed a kérdést akkor rájössz h próbálkozom, ismerkedem de egyszerűen csak ilyenek kerülnek az utamba... buliban meg szinte lehetetlen ismerkedni mivel a jól bevált dugós szöveggel jönek... ritka gyöngyszem az aki ez alól kivétel... csak az ilyenek is nehezen fellelhetőek...
2010. márc. 19. 19:41
28/123 A kérdező kommentje:
jelentkezésem be van adva pénzügyi szakra :) erős váltás, de szeretnék egészségügyi diplomát is majd valamikor mert nagyon érdekel :)
2010. márc. 19. 19:43
29/123 anonim válasza:
Remélem egyszer kolléganők leszünk :):) Akkor már nagy pocakkal :):):)
30/123 anonim válasza:
azért mondom,h sírsz,mert ideje lenne kicsit észrevedd magad,és azt h mit kell csinálni,magadtól,nem pedig felnött nő létedre ilyeneket kérdezni.ha halott eset lennél,nem irogatnék neked elhiszed?kicsit változtatni kéne a gondolkodás módodon.ez célszerű döntés lessz,a magánéletedre,munkádra,és a jövődre kihatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!