Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?

Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.
2010. márc. 19. 18:44
 81/123 anonim ***** válasza:
Talán ha valami tanácsot vagy segítséget írnál a kérdezőnek, akkor mindenki jól érezné magát, vagy legalább ha nem akarnád szándékosan hülyeségekkel megbántani, akkor is jól érezné magát mindenki.
2010. márc. 19. 20:27
 82/123 A kérdező kommentje:
na szép kis közelharc kerekedett 1 ártatlan kérdésből... :)
2010. márc. 19. 20:27
 83/123 anonim ***** válasza:
na batya most te jössz.szted az rossz dolog ha vki jól érzi magát a bőrében????és rossz dolog az ha van esze az életben????ezekszerint ez fáj nektek.noname oldalon meg lehet írkálni.szted kiadnám a magánéletemet vkinek is????
2010. márc. 19. 20:28
 84/123 anonim ***** válasza:
20:27: Te most csaj vagy???
2010. márc. 19. 20:29
 85/123 A kérdező kommentje:
igazából nem bánt meg... érdekel a pszichológia is és sztem érdekes esete ez a fiatalember ennek az ágnak... kóros feltűnési viszketegség és a tipikus "én vagyok a tökéletes és mindent jól látok..."
 86/123 anonim ***** válasza:
nézd erre nem lehet tanácsot adni.csak segíteni benne h észrevegye magát.de érdekli a dolog mert visszaír.akkor megint én vagyok a hülye igaz????
 87/123 anonim ***** válasza:
Szerintem az, amit és ahogyan írtad nem függ össze azzal, hogy jól érzed-e magad a bőrödben. Én is jól érzem magam, mégsem használtam alpári kifejezéseket és nem bántottam meg senkit a hozzászólásommal. Szerintem te is lehetnél talán egy kicsit kedvesebb. Azt pedig innen nem igazán tudod kinek mennyi esze van, kivéve persze ha olyan oltári nagy hibákat vét a helyesírásában, hogy nem tudsz másra gyanakodni, csak arra, hogy valószínű annyira nem okos. Bár ez sem igaz feltétlenül, ismertem olyat, akinek a helyesírása katasztrófa volt, holott egy nagyon okos ember volt.
2010. márc. 19. 20:30
 88/123 anonim ***** válasza:
ez az anyukém!!!!végre az első lépés.észrevettél vmit ami igaz!!!!szted véletlenül írtam?
2010. márc. 19. 20:30
 89/123 anonim ***** válasza:
Miért, eddig azt hitted nem csaj vagyok?
2010. márc. 19. 20:31
 90/123 anonim ***** válasza:
Remélem nem engem anyukámozott le :D
2010. márc. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!