Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?

Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.
2010. márc. 19. 18:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a szakma ez ilyen, ha komoly elvárásaid vannak, akkor nehéz párt találni, persze szerencse kérdése is. Sajnos nekem sem nagyon, de én a sótlan anyakomplexusosok közé tartozom! :) Néha azon gondolkodom, mennyire jó lenne igénytelennek lenni, és összejönni egy "faékkel", de sajnos nem ezt dobta a gép...
2010. márc. 20. 02:42
 122/123 Szesze ***** válasza:

Szerintem egy dolog van ami meghatározza, hogy ki kap magának komoly pasit s ki nem...és az azok a bizonyos női praktikák maik vagy megvannak benned vagy nem...

Ha vannak női praktikáid bárkit az ujjad köré csavarsz és úgy táncol ahogy te fütyülsz. Ha nincsenek marad a szerencse és a sors.

Hasonló cipőbe járok, bennem semmi női praktika nincs , általában a pasijaim semmibe néznek stb. csak egy játéknak. De hiszek benne, hogy vannak, komoly, értelmes pasik a világon mert hanem semmi értelme az egész életnek.

18L

2010. márc. 20. 12:01
 123/123 Arobi ***** válasza:

Próbálkoztál már idősebbel ? Akkor garantáltan megváltozik a véleményed ! Pár jó ok rá : Bizonyára agyilag már nem zoknik,benőtt nekik,értkelnek megbecsülnek,nem csak a szex érdekli őket,hanem komolyabb dolgok is,meg lehet velük jelenni,szellemesek,szórakoztatók,társak lehet számítani rájuk,és a bulikat se kedvelik,kinőtték,vagy ahogy te,sosem kedvelték,pl. én se.

Nemcsak egy kólára hivnak meg,és hölgyként bánnak veled. Egy lányhoz az egykorú fiú éretlen. E szavaknak mind jelentésük van. Gondolkodj rajtuk.

Hali Bert

Irj ha akarsz...

2015. febr. 17. 17:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!