Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy normális mások szerint csinos, szép arcú lánynak h ne csak az agyilag zoknikat vonzza?

Figyelt kérdés
Vagy olyanokat sodor a sors akinek súlyos anyakomplexusa van, vagy olyat aki semmilyen poént nem vesz, vagy olyat aki képtelen viselkedni.
2010. márc. 19. 18:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:
Azt hittem azért véded, mert közösülni szeretnél vele......
2010. márc. 19. 20:32
 92/123 anonim ***** válasza:
nem ügyelek a helyesírásra,mert nincs időm.elhiszed nekem?és még vmi!!a lexikális tudást ne hasonlítsd össze a logikus gondolkodással!!!!
 93/123 anonim ***** válasza:
végül is, homoszexuális még lehetsz....
 94/123 anonim ***** válasza:

de azért szóval tartok pár embert,gondolom azért mert hülye vagyok sokadjára.meg alpári.xDDDDD

akkor még 1x kérdem:hányas a kabát???xDDDDDDDD

2010. márc. 19. 20:33
 95/123 anonim ***** válasza:
Hát, ez a mai világban egyre inkább nemtől független, de akkor elmondom: Nem szeretnék közösülni vele. Csak megegyezik az érdeklődési körünk és egy kedves lány, akinek a kérdésében semmi kivetnivalót nem látok :)
2010. márc. 19. 20:33
 96/123 A kérdező kommentje:
sürgesd meg a barátnődet kicsit...
2010. márc. 19. 20:34
 97/123 anonim ***** válasza:
Az írást csak példaként hoztam fel, nem gondoltam rád, ezerszer rosszabbul írók szoktak válaszolni és kérdezni, szóval fel sem merült kritika a részemről. Azt pedig ne gondold, hogy mi nem unaloműzésképp vagyunk itt, hanem mert te itt vagy :) Naiv gondolatmenet.
2010. márc. 19. 20:35
 98/123 A kérdező kommentje:
20:33 aranyos vagy :) de hogy plázacicás legyek (már ha annak könyveltek) jajj de cukkkcsííí -.-"
2010. márc. 19. 20:35
 99/123 anonim ***** válasza:
jajajj, már nedvesedik a bugyi....
2010. márc. 19. 20:36
 100/123 anonim ***** válasza:

na komolyan.kérdezőnek írnám.húzok készülődni,mert itt van mindjárt a nagy ő.amikor ismerkedsz akkor is így probáld meglátni az emberek tulajdonságait,mint ahogy észrevetted azt,hogy b@sztatlak.elfogultság nélkül.az igazi embert kell észerevenni,nem a kinézetet kell figyelni,meg azt h mekkora lehet a naciban.akkor nem fogsz időt fecsérelni.elkerülöd a férgeket,parasztokat.és még mindíg a 23 éves gyerek ír,akivel majdnem egyidős vagy,de még messze vagy tőle.de kívánom h légy sikeres.és remélem reáébresztettelek vmire az elmúlt 20 percben.

na csőváz emberek!!!!!!!!!

ja és tetszett a show!!!kacagtam nagyokat!!!

bb

2010. márc. 19. 20:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!