Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
2010. jan. 24. 11:38
151/308 anonim válasza:
Amúgy tudod kire mondják a kismagyar szót? Te sértésnek szántad, pedig egyáltalán nem az. Kicsit művelődj, ne félj, nem fájdalmas az:)
152/308 anonim válasza:
Most mért? Szeressem őket? Az előítéletes pont te vagy, nem én.Én tapasztalt vagyok. Most lehet nem látszik, de művelődök én, ne félts engem.Rád férne viszont egy kis tapasztalat.Csak gondold el milyen világ lesz itt 4-5 év múlva.Bár sejtem hol leszel te akkor.A süllyedő hajóról is a patkányok menekülnek először.
153/308 anonim válasza:
Szerintem is itt kellene abbahagyni,a kérdésröl már rég nincs itt szó.
154/308 anonim válasza:
Szeressétek egymást gyerekek!
155/308 anonim válasza:
Ilyen alpári, bunkó szinten nincs miről beszélgetni, a patkány jelzővel magadat minősítetted.
157/308 anonim válasza:
én a 10. oldalra írtam a 3milliárdot..képzeljétek el ezt mi másra lehetett volna még elkölteni..
szerintem itt nem a cigányokkal van a baj hanem azokkal akik azt írták hogy jártak és járnának is cigánnyal!!igen velük van a baj hiszen keverik a vérvonalat és nehéz eldönteni már ki az és ki nem.
158/308 anonim válasza:
Az alpári, bunkó jelzőt akinek írtam, szerintem értette... Amúgy a 9.56-os patkányemlegetőnek.
159/308 anonim válasza:
"keverik a vérvonalat"
Hitler is így kezdte... Aztán ugye milyen kedves, barátságos, szerethető ember lett belőle....?
160/308 anonim válasza:
Én szeretem is Hitlert! Te meg fulladj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!