Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/308 anonim ***** válasza:
72%

Tső én a szabolcsi vagyok, szívesen a szemedbe mondom!

Ott az emailem, dobj egy elérhetőséget ;-)

2010. jan. 26. 22:10
 142/308 anonim ***** válasza:
23%
22:08 most mit vársz? megakarsz verni egy lányt vagy mi? Vagy mégis mit kéne a szemedbe mondanom? Ha van borsodba rokonod akkor ők is megtudják neked mutatni a számozott utcákat! Egyébként a neved is árulkodó.:D
2010. jan. 26. 22:13
 143/308 anonim ***** válasza:
2010. jan. 26. 22:15
 144/308 anonim ***** válasza:
25%

Hoppá hoppá

Zolika ha nem állsz le a szájkaratéval nem csak ide rakom ki az elérhetőséged, hanem a kuruc nak is elküldöm.

06302XXXXX8

:)

2010. jan. 26. 22:52
 145/308 anonim ***** válasza:
100%
Hm eléggé elfajult lett itt a "beszélgetés".
2010. jan. 26. 22:55
 146/308 anonim ***** válasza:
30%
jaja, adorján valójában zolika. Neten már jó ideje nincs névtelenség, sok tini gondolja, hogy lehet névtelenül okoskodni. Persze ahol ő lakik onnan könnyű az eszet osztani a borsodi és szabolcsiaknak.
2010. jan. 26. 23:10
 147/308 anonim ***** válasza:
65%

Üdv!

Valóban úgy tűnik, hogy a cigányok a legtöbb főiskolát/ egyetemet kerülik, főleg a műszaki/ természettudományi karokat.

volt itt néhány olyan válasz, ami azonnal elárulta, hogy az írója valamelyik frekventált budai kerületben lakik ( és szociológiát hallgat ).

Nézzük el nekik. Nem sokat láthatnak onnét a nagy magyar valóságból...

De:

akinek előítéletei ( [ rossz ] tapasztalatai ) vannak ===> az mind tudatlan, bunkó, ( dögöljön meg, stb... )

Ez nem a legjobb hozzáállás szerintem.

Tisztelettel: Krentz

2010. jan. 27. 00:10
 148/308 anonim ***** válasza:
85%

"az írója valamelyik frekventált budai kerületben lakik ( és szociológiát hallgat )"

Igen, én bölcsészkarokon találkoztam cigány hallgatókkal, remélem azért nem főbenjáró bűn, hogy nem műszakis vagyok. A frekventált budai kerületről meg annyit, hogy egy zalai kisvárosban lakom, a barátom meg miskolci volt. Két milliomoskörnyék mi...? De ilyen primitív és előítéletes hangulatban mint ami itt van, kár bármit is mondani, úgy forgatjátok ki ahogy az nektek megfelelő, hogy lehessen fröcsögni bárkire, aki nem úgy gondolkodik mint a többség itt. Nem a cigányok viselkedése undorító, hanem a nagy magyarkodók előítéletes primitívsége.

2010. jan. 27. 09:01
 149/308 anonim ***** válasza:
83%
Már megint ez a "nagymagyarkodás".Te kismagyar, nem veszed észre mit művelnek itt ezek vidéken? Tavaly a szomszéd településen leitatták egy öreg bácsit, majd részegen aláírattak vele egy szerződést hogy átruházza rájuk(a kátrányosokra) a házát.Még aznap este elásták az öreget.
2010. jan. 27. 09:29
 150/308 anonim ***** válasza:
82%
Én is ugyanúgy vidéki vagyok, de nem hinném, hogy ennek a gyűlölködéssel is együtt kell járnia. A gyűlölködés, a gondolkodás nélküli előítélet csak a primitívséggel jár együtt. Gyilkoljátok tovább egymást, ebben a "színvonalas" beszélgetésben tovább nem veszek részt, van egy határ ami alá normális ember nem süllyed.
2010. jan. 27. 09:48
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!