Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
Tső én a szabolcsi vagyok, szívesen a szemedbe mondom!
Ott az emailem, dobj egy elérhetőséget ;-)
Hoppá hoppá
Zolika ha nem állsz le a szájkaratéval nem csak ide rakom ki az elérhetőséged, hanem a kuruc nak is elküldöm.
06302XXXXX8
:)
Üdv!
Valóban úgy tűnik, hogy a cigányok a legtöbb főiskolát/ egyetemet kerülik, főleg a műszaki/ természettudományi karokat.
volt itt néhány olyan válasz, ami azonnal elárulta, hogy az írója valamelyik frekventált budai kerületben lakik ( és szociológiát hallgat ).
Nézzük el nekik. Nem sokat láthatnak onnét a nagy magyar valóságból...
De:
akinek előítéletei ( [ rossz ] tapasztalatai ) vannak ===> az mind tudatlan, bunkó, ( dögöljön meg, stb... )
Ez nem a legjobb hozzáállás szerintem.
Tisztelettel: Krentz
"az írója valamelyik frekventált budai kerületben lakik ( és szociológiát hallgat )"
Igen, én bölcsészkarokon találkoztam cigány hallgatókkal, remélem azért nem főbenjáró bűn, hogy nem műszakis vagyok. A frekventált budai kerületről meg annyit, hogy egy zalai kisvárosban lakom, a barátom meg miskolci volt. Két milliomoskörnyék mi...? De ilyen primitív és előítéletes hangulatban mint ami itt van, kár bármit is mondani, úgy forgatjátok ki ahogy az nektek megfelelő, hogy lehessen fröcsögni bárkire, aki nem úgy gondolkodik mint a többség itt. Nem a cigányok viselkedése undorító, hanem a nagy magyarkodók előítéletes primitívsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!