Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
2010. jan. 24. 11:38
121/308 anonim válasza:
Utolsó kettőnek: lehet hogy bennetek is roma vér van , csak nem tudjátok. Ki tudja , hogy az őseitek kivel feküdtek össze a szénában!
122/308 anonim válasza:
auschvitz már nincs bezárták sajnos!
123/308 anonim válasza:
Az utolsó két takony cseléd válaszolónak még lenne helye ottan!
124/308 anonim válasza:
takony!!! ha meglátnál nem igen mondanál ilyet!!
125/308 anonim válasza:
Én már írtam itt választ egyszer... szerintem nem jobbak a magyar fiúk semmiben... Kedves kérdező, engem az érdekel, hogy hogyan szoktak ismerkedni a roma kultúrában, vannak e szabályok, például, csak a fiú kezdeményezhet? Vagy a lányok is, ha igen mit csinálnak? Én sok könyvet és cikket olvastama roma kultúráról, de erről keveset tudok. Tettem fel korábban ilyen kérdést, de nem nagyon tudtak válaszolni rá nekem...
126/308 anonim válasza:
"lehet hogy bennetek is roma vér van , csak nem tudjátok. Ki tudja , hogy az őseitek kivel feküdtek össze a szénában!"
Azért mert a te anyád, nagyanyád, dédanyád és ükanyád egy ütvar k-urva volt, ne gondold azt, higy mindenkinek ilyen szakadt r-ibanc ősei voltak.
127/308 anonim válasza:
20:39 dehogyisnem, te magad is roma gádzsó vagy!
128/308 anonim válasza:
20:14 persze ha meglátnálak, nem is mondanék semmit, csak kicsit másképpen, takonykám.
129/308 anonim válasza:
Ne húzd fel magad! Csak egy cigány.
130/308 anonim válasza:
Ki a kérdező, vagy a válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!