Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
2010. jan. 24. 11:38
111/308 anonim válasza:
Az cigány verje a mellét, amelyik eltartja magát, és a családját, az én adóm nélkül. Gyak: segély nélkül él.
Plusz fizeti az adót, hozzájárul az oktatáshoz, egészségügyhöz is.
pf sz@rjózsik
112/308 anonim válasza:
Én járnék roma lánnyal, sőt még a kezét is megkérném! Persze úri roma csajjal! Szeretem a sötét bőrű csajokat és akinek ez nem tetszik vagy megveti a romákat , az vakuljon meg! A roma csajok hűségesebbek.
113/308 anonim válasza:
ez a vakuljon meg roma szöveg-nem?
114/308 anonim válasza:
"hááá vákujják még há házudok"......az hát, naná h cigány szöveg, mert ő is egy cigányféreg
115/308 anonim válasza:
a szüleid szerinatem nem örülnének neki ,de ha rendes és nem paraszt akk talán.
116/308 anonim válasza:
Nem sokáig lesz nektek itt jóvilág...
117/308 anonim válasza:
"Én is egyetemre fógok meni és sokat dolgozok. Nemtudom miért nem lehet felfogni hogy vannak okos és rendes cigányokis."
Vesz össze
"akor is mijénk lesz magyar ország,a cigányok fogják belakní!
majd akor legyen szátok!"
Tökmindegy hogy tanul vagy nem, az cigány az cigány, a vér nem váli vízzé.
pföö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!