Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
senki nem válaszolt neki!
"Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány? "
indokot írjatok ! ne mindig ezt a barom szöveget :retkesek,nem akarnak dolgozni......stb
ahol én lakom itt pl.a magyarokat nézik le alkoholisták,büdösek,nem dolgoznak! NA!!!
1 MAGYAR
ahol én lakom kis község 3200 fővel nincs ilyen cigány magyar kérdés,gyermekkoromban sem emlékszek hogy lett volna valami összetűzés köztük.megvannak egymással békében együtt dolgoznak.nincs külön magyar és cigánybál,és nem is tudok olyanról hogy "putriban" lakna.valahogy itt a magyarok meg a cigányok is mások mint országszerte,és ennek én nagyon örülök.
beköltözött 1 cigánycsalád 2-éve,verekedtek, kötekedtek,segélyből éltek volt vagy 6-7 gyerekük de már a falu kitiltotta őket hál istennek.gondolom ti ezekről a cigányokról beszéltek.
A VISELKEDÉSÉTŐL,AZ ÉLETFELFOGÁSÁBÓL kiderül sok minden hovatartozásától függetlenül! lehet az sárga,barna vagy fekete!európát bejártam mint vendégmunkás:voltam német,osztrák,arab,..stb nemzetiségű emberekkel soha nem gondoltam volna hogy magyarország ide jut a cigánykérdésben,itt az állammal nagyon nagy baj van.a volt szocpol,segélyek...stb
bocsi most mennem kell majd folytatom(ricsi)
Üdv!
A kérdésre nem tudok választ adni, mert férfi vagyok.
De azért volna itt néhány dolog:
-Nekem is azt tanították, hogy fajból ez az egy van.
A cigányokról:
-Én is ismerek néhányat, ők mind rendes emberek.( Az
egyiknek Magyar a felesége )
-Dolgoztam együtt cigányokkal ( fizikai munka )
tudtak dolgozni, amelyik nem, azt elzavarták.
Ebben a kis hazában él kb. 600000 cigány
Ebből jó ha van 100000 rendes ember.
( pl. Dományi Róbert és a kérdező. )
A fenti 100000 büszkén vallhatja magát a Magyar
nemzet részének.
Viszont vannak, akik úgy jönnek oda hozzád, hogy:
- "Hé van egy cigid, nem tudod mennyi az idő?"
- "Mi van, beszóltál a haveromnak, szétb@sszuk a
pofád, g**ci magyar..." ( és már hatan vannak
körülötted )
Szóval az ilyeneknek nincs itt helyük és pont!
És igen, van ilyen aljanép a magyarok között is.
Az utóbbiakkal van az, hogy, ha otthagyja a nő, akkor következmények vannak, stb...
17:50.
Akkor egy darabig mégiscsak volt kérdés, csak úgy rendeztétek, ahogy azt kell.
most hirtelen nem jut eszembe több.
Tisztelettel: Krentz.
tisztelt Krentz.
végre egy normális válasz egy komoly embertől!
nekem is ezek a meglátásaim.
tisztelettel:D.Róbert
Jézus... biztos, hogy nem... normális fehér lány hozzátok sem ér. Micsoda helyesírás! Gratulálok... Ennél már csak a higiéniád lehet jobb :S
L,19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!