Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
3 lehetséges van: magyar, angol, finn(vagy skandináv. ) :D:D
de ebből egyértelműen első helyen áll a magyar. :)
a többi számomra elképzelhetetlen. sorry.
Én járnék cigány lánnyal, ha érzek iránta valamit.
Nekem az nem probléma.
12:10
A cigányok ugyanabba a fajba tartoznak, mint a nem cigányok. A szarvas kenguru hasonlat nem igazán megfelelő.
Kedves 12:18 és kérdést feltevő.
Azok a cigányok, akik magyarországon élnek és magyrul beszélnek, magyar állapolgárok azok magyarok. A magyarság az egy nemzet amiben több embertípus közte az itt élő cigányok is benne vannak. A cigányság pedig egy ebmer típus(rassz). A cigányokon kívül még rengeteg más ember típus is van magyarországon csak a többiek külsőleg jobban hasonlítanak egymásra.
Igazából a cigányság sem külön önálló rassz hanem egy nagyobbnak a része.
A lényeg, hogy a kérdést feltevő is magyar és a kérdés sem teljesen jó mert inkább azt kellett volna kérdezni, hogy mi a különbség a cigányok és nem cigányok között.
húú!!!le vagyok meredve!ennyire utálják a cigányokat!bennem kettős érzelmek vannak,1 vonóval van bennem is.magyar feleségem van 2 kislányom dolgozunk mind a ketten,saját házam van...stb és itt a faluban regetegen szeretnek minket sok barátom van.
útépítő kft-nél vagyok csoportvezető,a melósok 80%-a cigány,és nagyon keményen dolgoznak sok magyar volt már itt ,de mind elmenekült a nehéz fizikai munkától!
szeretek velük dolgozni egész nap viccelődnek,és nagyon rendesek.a főnök is kedveli őket. NA TOVÁBB NEM RAGOZOM GONDOLTOK AMIT AKARTOK! DE AZ BIZTOS VANNAK JÓ CIGÁNYOK ÉS ROSSZ MAGYAROK!
12 51-ES
DOMÁNYI RÓBERT VOLTAM
12:48 :D
Ha csak ennyi az érved, hogy tanuljak meg helyesen írni, akkor úgy veszem, hogy igazat adtál nekem.
Mivel Neked abban a két mondatodban is van helyesírási hiba, ezért a Te logikád szerint Te is cigány vagy. :D
Sőt 12:54 is az, illetve sokan előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!