Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/308 anonim ***** válasza:
76%

Hú, de felhúztam magam. A cigányok nem tartoznak a kedvenceim közé, úgy ahogy a kínaiak és a zsidók sem. És hejj, én sem vagyok "magyar". Ki az közületek (a nagy magyarokra gondolok, aki itt hirdetik magukat), aki 100%-ig elmondhatja magáról, hogy az?! Én 90%ig sváb vagyok, és mindjárt le is borulok azok előtt, akik voltak olyan kedvesek, és befogadtak. Basszus! Ne már!

Hiszen attól, mert a nevem és a "vérvonalam" német, attól még ugyanaz a történelmem, mint nektek "magyaroknak". És ugyanúgy fáj a szívem, ha hallom, hogy már nincs koronánk, Parlamentünk, hogy nincs történelmünk, mert azt is elveszik tőlünk. És tőlem is.

Azt mondjátok meg, mitől vagytok magyarabbak, mint én? A háborúk idején vajon hány ük-, szép- és a többi anyát erőszakoltak meg? Ebbe is gondoljatok bele, "magyarok"!

Bocs a hisztiért, de azt hiszem érthető.

A kérdéshez pedig: ez a te döntésed, és ne kérdezz meg "minket", mert legfőképpen nemleges választ kapsz. És ez talán érthető is.

Különben ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor te már döntöttél. Ha nem vagy biztos magadban, akkor hagyd az egészet.

2010. jan. 26. 12:46
 92/308 anonim ***** válasza:
75%

dehogy járnék cigánnyal :|

h mivel jobb mér jobb 1 magyar? hm... már egyedül a kinézet. a többi meg ottvan a híradóba

egyébként nállam rasszistább 15éveslány nincs ><

2010. jan. 26. 12:48
 93/308 anonim ***** válasza:
67%

12:43 Gyurcsány is megmondta, ellehet innen menni.

Tárt karokkal várnak titeket mindenhol :D:D:D

Gyak: a kutyának se kell az élősködő parazita féreg...

2010. jan. 26. 12:48
 94/308 anonim ***** válasza:
70%

Nekem cigány barátom van és mi van akkor?! Mit kell leszolni őket! Vannak olyan Cigány emberek akik buták DE VANNAK KIVÉTELEK!

Nekem régebben a szüleim mondták h cigányal ne kezdj lányom.és véletlenül cigány pasim lett bemutattam NAGYOTT tévedtek a szüleim=)

Ja meg mindenkinek meg lehet a véleménye.

2010. jan. 26. 12:49
 95/308 anonim válasza:
71%

12:48. Pff te meleg vagy.:D

temessen el tégedet a önkormányzat.:D

2010. jan. 26. 13:04
 96/308 anonim ***** válasza:
80%

Igazából én a kommentek nagy része után már csak azt tudom, hogy ha jobban megfigyeled nem azzal van a gond, hogy valaki cigány vagy nem. Ugyanis itt van ez a sok fehér tuskó aki agyba főbe szidja a cigányokat, csak azért mert annak születtek. Ugyanolyan szerencsétlen balek népség, mint azok a cigányok, akik játszák, hogy mekkora rajok, meg, myvipre felteszik a "megyek magyart ölni" képeket.

Ez a kérdés is egy nagyon jó bizonyíték arra, hogy tényleg nem a bőrszín számít. Ami pl nagyon jó, mert így nem kell szégyenkeznem emiatt a sok tahó miatt. Ha így nézed Neked sem kell alárendelve érezned magad, ha megszólítasz egy lányt aki nem cigány. ha elküld, akkor ő sem ér sokat.

2010. jan. 26. 13:13
 97/308 anonim ***** válasza:
56%
Én járnék cigány fiúval. Sőt szerelmes vagyok egybe, de ő mással jár :( Egy magyar fiú szerintem semmivel sem jobb mint egy cigány fiú...nem ez a lényeg. Én nem vagyok cigány, de szerintem ha valaki az azzal nincs semmi baj, sőt! Legyél rá büszke, hogy cigány vagy. Amikor a roma kultúráról tanultam nekem tetszett benne sokminden. Az előítéletes emberek meg... na azoktól rosszul vagyok.
2010. jan. 26. 13:19
 98/308 anonim ***** válasza:
96%
észre vettétek h aki 1 kicsit is védi őket az tudja magáról h van benne vonó!2006-ban 3,5milliárdot különítettünk el neki(csak neki)lakhelyre. 3,5m.
2010. jan. 26. 13:22
 99/308 anonim ***** válasza:
80%

Megosztóak a kommentek...

Azt a cigány tetűt amelyik 30 helyesírási hibával képes ecsetelni hogy teleellik az országot és jajj nekünk az első lámpavas alatt hugyoznám halálra, míg láthatóan vannak értelmes és kulturált cigány kommentelők is.

Namost, az elcigányosodás valóban szánalmas és undorító, de ez egy jelző amely szintén nem általánosítás...

Őszinte leszek...tiszta szívemből gyűlölöm a cigányságot, nekem mégis belefér, hogy meglássam, ha van köztük értékes ember...és úgy vélem ezzel ők is így vannak.

Ami megoldás lehetne, hogy mind a két fél kirekeszti magából azt a részt ami mételyként van jelen...

2010. jan. 26. 13:24
 100/308 anonim ***** válasza:
13%

nem,nem járnék cigány fiúval.

Viszont ismerek cigány fiatalokat, felnőtteket, akik miatt úgy gondolom,h nem kell elítélni őket. Rendesen dolgoznak, nevelik gyermekeiket, jól tanulnak, olyan hobbyt "űznek" ami segíti őket abban, h ne kerüljenek be a rossz társaságba. Csak egy kis részük ilyen, de büszkék lehetne arra h ők többre vitték, mint a társaik. pl. Nem egy csoporttársam van főiskolán, aki cigány. Nagyon rendes, sokat tanul! Vagy akár nem egy olyan cigány fiatalt ismerek aki annyira ügyesen táncol(néptánc), hogy a magyarok felnéznek rá. Én ezekre az emberekre felnézek, és tudom, h máshogy is alakulhatott volna az életük, és igaz h sok konfliktusba ütközne a társadalmunkban, de mindent megtesznek azért, hogy jobb életük legyen.

2010. jan. 26. 13:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!