Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy boncmesterrel?
Nem számít, hogy mi a melód. Nem úgy ismerkedek, hogy "szia, mi a munkád, és mekkora a farkad?" és ezek után eldöntöm, hogy érdemelsz-e több szót.
Ahogy a többi férfi is elmegy, dolgozik x órát, majd hazajön. Dolgozzál, keressél pénzt, nem az a lényeg, hogy irodában ülsz-e vagy sem.
"Én lány vagyok és boncmesternek készülök."
Remélem kedves válaszoló, hogy vagy legalább 65-70 kg és meglehetősen jó a fizikumod, ugyanis a boncmesterek nem csak boncolnak, hanem a hullákat is ők cipelik egyik helyről a másikra, valamint magához a boncoláshoz is erős fizikum kell. Ha valami nem női munka, akkor ez az.
Szerintem ne ezzel próbálj meg lányokat fölszedni, én biztos viszolyognék, de nem ez döntene, hogy járnék-e az illetővel vagy nem.
23/L
rohadtul nem érdekelne, hogy boncmester-e vagy sem. amúgy érdekel a téma, de nem eszerint választok partnert. :D
(egyébként voltam együtt biológussal és orvostanhallgatóval is. abszolút nem ezen múlik, nem jelent semmit. nem jelentette azt, hogy jól szétcincált, rajtam végezte el az anatómiagyakorlatát...)
Sok érv szól mellette. Nem csavarják el a fejét a páciensek. Bár attól még megcsalhat velük, broáf.. :D
Meg minden este friss máj, husi.. :D És valószínű, hogy nem undorodik semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!