Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok e azzal a pasival akinek (leírás)?
Én barátom izmos volt, mikor összejöttünk, de most egészségügyi okokból kifolyólag egy kicsit elhízott. Izmosan jobban nézett ki, de annyira imádom cukkolni, hogy hájas a hasa. :D
20L
Nekem pont az ilyen srácok jönnek be,kicsit pocis,de nem túlzottan,kockahas nem kell,nekem sincs és ha neki lenne lehet kicsit zavarna,hogy nekem nincs kockahasam" :)
24/L
Én is azthittem régebben a csajoknak, csak a kockahas, meg a nagy izmok a jók....kondiztam is sokat, el is jutottam bizonyos szintre.
Mígnem elfogyott a pénz le kelett állnom, és egy sérülés miatt hanyagolnom is keleett a mozgást majd egy hónapig.
Közben összejöttem a barátnőmmel, és egyre jobban tetszem így neki, hogy van kis hasam, van kis uszogumim, amit csipked, meg marcangol, és közben jókat kuncog, de látom rajta, meg hangoztatja is hogy sokkal jobb mint laposan, hogy nicns rajtam mit fogni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!