Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan pasival, aki köztudottan nagy Casanova és már rengeteg nővel volt? Tehát ha nagyon tetszik megpróbálnátok megjavítani vagy inkább messzire elkerülnétek?
Hát egy Casanovát nem "megjavítani" kell, hanem inkább ellesni a trükkjeit :D
Egy casanovát max elrontani lehet, de javítani hova lehetne tovább? :D
Naná :D
Egyébként nem megjavítani kell, hanem minden egyes nap újra és újra meghódítani. Az én párom ilyen, és már 4 éve együtt vagyunk. Amíg kielégíti a kapcsolatunk, addig minek fusson más után? :)
17:54 jogos. Akkor ex-casanova. Az biztos, hogy mielőtt összekerültünk, szobatársak voltunk egy ideig, és igen sok csaj megfordult nála. És még körülbelül két évig folyamatosan keresték az exbarátnők. Akivel később megismerkedtem és beszéltem, mind azt mondta, hogy el se tudták képzelni, hogy néhány hónapnál tovább megmarad mellettem.
Persze lehet, hogy csak kiöregedett :D Akkor szerencse, hogy pont mellettem történt :D
Hát nem!
Ribanc pasi kinek kell? Önzők, buták és érzelem mentesek. Agyuk semmi csak a farkuk. Vagyis rohadt nagy ócska k*rvák. Az ilyenek soha sem változnak, mindenki utálja őket, a komoly nők kerülik őket, max. a plázacicák vállalják be őket, de lehet hogy ők sem, inkább választanak helyette egy öreg gazdag hűséges hímet!
Ribanc pasit általában a naiv extrabuta nők választanak. Kinek jó az, ha mindig megcsalják, mert a faszinak hiányzik az érzelmi intelligenciája?
18:07 nem kell a komoly nőknek elhiszed?
Amint írtam a butalibáknak kell, akik azt hiszik hogy a ribancpasi megváltozik...de nem változik, mert velejéig romlott.
Miért menő a ribancpasi? Mi van, még mindig az őskorban élünk?
A 21.szd férfija okos, gazdag, intelligens, hűséges, szép, okos felesége és szép családja van. NA EZT LESSÉTEK EL RIBANCOK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!