Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpróbálnátok a kapcsolatot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálnátok a kapcsolatot? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

18/F vagyok és a véleményeteket kérném, hogy megpróbáljam-e a lánnyal akiről mindjárt mesélek. Magam is gondolkodtam rajta, plusz haverjaim egy részének véleményét is kikértem, de van aki azt mondja hogy simán, meg van aki azt mondja pl. hogy nagy a korkülönbség és szeptembertől úgyis érettségire készülés lesz.

Én 18 vagyok, nem vagyok egy nagy partiarc, de azért járok néha bulizni, viszont alkoholból max sör a töményeket nem szeretem (vagyis házibulik ... :D). Inkább otthonülős típus vagyok, de alkalma válogatja.

A lány akivel megpróbálnám 15 éves, nagyon sok barátja van, mindig be van sózva és minden hétvégén bulizik/házibulizik (amit én annyira nem szeretek) viszont azt biztos forrásból tudom, hogy bejövök neki.

Legfőképpen ezek kavarognak a fejemben:

PRO:

- Nagyon nagyon tetszik nekem és nem a dugnám kategória, vele tényleg tudnék hosszútávra is tervezni

- Szerintem ha elszalasztanám, és bepasizna, nem is tudom, hogy reagálnék :/

KONTRA:

- Ő csak 15 éves, én viszont 18, amelyik korban azért az embernek már egy idő elteltével vannak "igényei", de csak nem veszem el egy 15 éves szüzességét (remélem még szűz :))

- Most van 3-a, szeptember 1-jétől meg nekem érettségire készülés van, ő viszont csak 10-es lesz, nincs ilyen probléma és mivel nyílván kevés időm lesz majd ...

- Ha teszem azt összejövünk nem-e lesz rövid életű amiatt, hogy inkább hozzá képest magamba forduló, itthon ülős vagyok.

- Egy suliba járunk és gondolom nem kell ecsetelni a sulin belüli kapcsolatokat :)

Ha van véleményetek, tapasztalatotok, légyszi osszátok meg velem!

Esetleg ha az általam felsorolt érvek/ellenérveken kívül tudsz mást is felsorolni azt is írd meg!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Gonoszkodó megjegyzéseket mellőzzétek!

2011. aug. 3. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg amugy nincs kedvem elolvasni mert elég hosszú :D
2011. aug. 3. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:

1. a kor nem számít.nálatok meg még végképp nem.

2. ha úgy érzed,hogy életed sokkal kellemesebb perceit/napjait tölthetnéd el ezzel a lánnyal,akkor tedd :D próbáld ki,egyetlen egyszer élsz,ez soha többé nem jön már vissza.Lehet érettségizni egy lány mellett,,mindenre lehet időt szakítani.

3,miért ne vehetnéd el a szüzességét?

4.ha "otthonülős" vagy ő pedig "bulis" akkor kössetek kompromisszumot: egyik héten mentek az ő kedvéért,a másik héten otthon maradtok a te kedvedért

Nem kell ezt bonyolítani,az élet rövid ehhez.

2011. aug. 3. 22:14
 3/7 Jennifer. válasza:

Szia!

Én azt javasolnám hogy próbáld meg vele.

1. Írtad hogy tetszel neki és mint hogy ez vissza is köszön...

2. Egy iskolába jártok, tehát napközben ha nem is sokat de esetleg láthatjátok egymást.

- Mellesleg egy lány azért szokott beszélni a barátjáról az Ő körében, mert irtózatosan szereti és 'büszkélkedik' vele, netán ha megesni !ha megesni! mind általában ezért van.

3. Kiegészítitek egymást.:

- Ha elmenne bulizni elmész vele, csak hogy kedves légy (de ott aztán nem durcizni).

- Máskor Ő int a bulinak csakhogy a párjával lehessen.

- Ha már ott tartotok, akár átmehet hozzád, ha te inkább otthon maradnál.

4. Nem lenne sok időd rá ezezez..tudod egy lánynak, nőnek törődésre, figyelemre van szüksége, de ez nem azt jelenti hogy egy meghitt egy óra ne tenné egy egész hétre boldoggá. Sőt.

5. Igények..., akkor most kell vagy nem?:S:S

6. Biztosan megérti, hogy tanulnod kell..

- Ha nincs is annyi időd rá, rengeteg módon beszélhetsz vele, ami esetleg 5 percbe telik de az egész napját elmeséli. Például: Telefonról hívás, sms, msn, már facebook, skype..stb

Már csak két pontot írok mert álmos vagyok, bocsánat.

7. "Szerintem ha elszalasztanám, és bepasizna, nem is tudom, hogy reagálnék."

- Épp ez a lényeg, ne szalaszd el.

8. Nem a korkülönbségtől függ egy kapcsolat, az a 3év amúgy sem annyira borzasztó..

8+1. Oly sok embertől kérdezted már meg köztük Én aki reagál a kérdésedre, saját magadnak kellene eldöntened. Hiába írok én ilyen hosszú regényt, rajtad áll, vagy bukik az egész.

És e helyett a sok baromság helyett amit leírtam elég lett volna egy " mit vesztesz vele ha megpróbálod?! "-ot benyögni.

Gondolom a véleményed is hasonló lesz.

Majd ha kell még írok..

Jennifer voltam. 14/L

2011. aug. 3. 22:52
 4/7 Hugiii97 válasza:
Szerintem is próbáld meg. :)
2011. aug. 3. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:

..és szerintem is próbáld meg!! :)

Tényleg nem vesztessz semmit, és ha bepasizna pocsékul éreznéd magad hidd el://

A korkölönbség a legkisebb gond köztetek szerintem :)

"Jobb megbánni azt ami volt, mint megbánni azt ami lehetett volna de nem volt.."

Egy kalappal!:D

2011. aug. 5. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
döncsd el te, unom elolvasni xD
2011. aug. 5. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én anno simán bevállaltam volna,már ha fiú lennék :D De amúgy volt csomó barátnőm,aki pont így jött össze a barátjával,hogy 9.-be vagy 10.-be és ők pedig már érettségire készültek. Egyáltalán nem volt hatással az érettségi a kapcsolatukra,a fiúk mentek utána egyetemre,főiskolára is és még utána is jártak :-) (pedig volt távolság,hazautazás stb).

2011. aug. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!