Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan pasival, aki köztudottan nagy Casanova és már rengeteg nővel volt? Tehát ha nagyon tetszik megpróbálnátok megjavítani vagy inkább messzire elkerülnétek?
A casanova miben tér el attól? Semmiben. Megy a farka után, tehát ribi.
És az a lány aki hódítja a férfiakat? Az Casanova lány, ugye?
Ehez hozzászólnék.A ribanc pasi és a casanova közt van külömbség.Sok barátnőm volt de nem azért mert váltogattam őket mint a zoknit.Nem találtam mind1ikbe azt amit kerestem meg volt,hogy fordítva nem volt okés valami.Az hogy sokkal összetudtam jönni az a belső és külső tulajdonságok miatt van.De én már megtaláltam azt akit kerestem és valahogy nem érdekel engem más nő,még csk nem is bámészkodok úgy hogy hűűű de jó a segge meg ilyenek.Elvagyok,megvagyok,boldog vagyok és együtt élek az igazival már egy jó hosszú ideje és még vita se szokott lenni.Egyformák vagyunk :)
A ribanc pasik.azok viszont igérnek fűt fát hogy megszerezzék a nőt és jól meg...ják aztán miután megunták vadásznak tovább.Ezek azok akik szarnak nézik a nőket.Na én ilyen nem voltam és nem is leszek.A szakítások is diplomatikusan folytak.De ez már a múlt.Szal meg lehet szelidíteni egy Casanovát ha tiszták a szándékai és megtalálja melletted a boldogságot.Egy ribanc pasit meg fel lehet ismerni.A nagyja a Discoba van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!